Кобра Кай, сезон 4: Елизабет Шу най-накрая се завръща като Али?

Въведение: Cobra Kai сезон 4

Чакането на феновете приключи, тъй като датата на излизане на сезон 4 на Cobra Kai наскоро беше оповестена публично. Премиерата на сезон 4 ще бъде в Netflix през декември 2021 г. Трейлърите на Cobra Kai, които бяха публикувани наскоро, накараха публиката да се развълнува да гледа сериала. Някои цитати заедно с тийзърите показват някои неща за сюжета на сезон 4 Cobra Kai. Сезон 3 на Cobra Kai вече беше суперхит, като постигна челна позиция в почти 28 страни и беше в опашката от топ 10 суперхита в около 85 страни. Сезон 3 от поредицата представи страхотен екшън с битката в Chateau LaRusso и завръщането на Елизабет Шу играе ролята на „Али“.

Сюжетът на сезон 4

Сезон 4 на Cobra Kai ще бъде съсредоточен около най-голямото действие между обединените сили на Eagle Fang dojos и Miyagi Do, които се бият срещу Cobra Kai в турнир. В сезон 3 се наблюдава събирането на  Eagle Fang dojos и Miyagi. Победителят в турнира ще нахлуе в долината, докато загубилият трябва да напусне мястото. Историята ще бъде съсредоточена около учениците, които ги подготвят за състезанието и след това се бият с Кобра Кай, за да си върнат долината. Главните герои в сериала Сам и Хоук ще се бият срещу злодеите Роби и Кайлър. Както е изобразено в трейлъра, Тери Силвър ще направи дебют в Cobra Kai и ще даде известна финансова помощ на Cobra Kai. Сезон 3 вече стана свидетел на някои проблясъци на приятелство между Kreese и Silver. Трейлърът изобразява присъствието на Силвър в сериала, когато Крис го извика за помощ. Това показва, че Крис и неговата Кобра ще бъдат подпомогнати от Тери Силвър.Прочетете също: Ще се завърне ли Оуен Уилсън като Светкавица Маккуин в Автомобили по пътя на Disney+ Series?

Дата на излизане на Cobra Kai сезон 4

Шоуто на Netflix Cobra Kai Сезон 4 ще излезе за феновете на 31 декември, петък през 2021 г. Трейлърите вече разкриха майсторите на доджото Miyagi do и Eagle Fang, които обучават своите ученици да се бият срещу Cobra Kai, за да върнат долината в All Valley турнир.

Подобно на предишните си хитови сезони, Сезон 4 на Кобра Кай също се предполага, че е суперхит. Останете на линия и гледайте любимия си сериал Cobra Kai, за да бъдете свидетел на най-великата екшън поредица за годината.