Клои Кардашиян няма да даде на Тристан Томпсън още един шанс и раздялата им е неизбежна

Тристан Томпсън се извини публично на Хлои Кардашиян . Но Клои е решила! Тя иска да се отдалечи от кашата. Всички знаем резултатите от теста за бащинство. Хлои Кардашиян приключи с Тристан Томпсън . В момента тя се опитва да се справи с психичното си здраве. Останете с нас, за да знаете всичко за това, точно тук.

Хлои Кардашиян и Тристан Томпсън никога ли няма да се съберат?

След измамата с теста за бащинство, Хлои Кардашиян загуби цялото си доверие в Тристан Томпсън. Тестът за бащинство доказа, че Тристан Томпсън споделя дете Марали Никълс . Цялото семейство Кардашиян беше шокирано от тази новина. Това не е първият път, когато Тристан изневерява на Хлои. Тя вече не може да се справи с това. Тя приключи с драмата на Тристан.

В момента тя прекарва време със сестрите и семейството си. Тя се нуждае от почивка от драмата. Тя не иска да се връща с Тристан Томпсън . Този път Тристан прекрачи всички граници. Той е разбил сърцето на Хлои. Клои се бори със ситуацията си. Тя прави всичко възможно да премине от Тристан Томпсън. Според нашите вътрешни източници, Хлои Кардашиян не се връща към Тристан Томпсън.

Хлои Кардашиян е разбита! Тя няма да прости на Тристан Томпсън?

Хлои Кардашиян и Тристан Томпсън започнаха да се срещат през 2016 г. Двамата споделят и дете, а именно True Thompson. Клои е съсипана от шокиращите резултати от теста за бащинство на Тристан. Тристан публично се извини на Хлое за поведението и действията си. Той знае, че е разочаровал Хлои и цялото семейство Кардашиян. Той невероятно съжалява за постъпките си и все още много обича Хлои. Извинението му изглеждаше искрено.

Но изглежда, Хлои Кардашиян не е готова да бъде убедена от изявленията на Тристан. Тя иска да се съсредоточи върху дъщеря си точно сега. Тя иска сигурно бъдеще за нея. Клои винаги е искала щастлив край с Тристан Томпсън. Тя винаги го е гледала като мъжа на живота си. Тя му даде много шансове. Но този път нещата излязоха извън границите, тя няма да приеме извинението на Тристан!

Нейната майка, Крис Дженър много й помага. Крис също насочва Клои да уреди нещата с Тристан Томпсън. Според наши източници двамата са решили да отглеждат дъщеря си заедно. Цялото семейство Кардашиян е притеснено за Хлои. Тя винаги е била силен човек. Но през последните години тя беше наистина тъжна и обезпокоена. Но цялото семейство знае, че тя ще се пребори с положението си. Тя е силна жена и знае как да се справя с нещата по правилния начин!

Хлои Кардашиян вече е започнала процеса на преминаване. Изглежда, те няма да се съберат отново! Освен това Хлои не е реагирала на извинението на Тристан. Предполагаме, че тя е взела решение и ще се придържа към това решение. Това е всичко засега, за да получавате повече актуализации за най-новите клюки за знаменитости и сочни приказки, останете във връзка с нас, точно тук.

ЕтикетиХлои Кардашиян Крис Дженър Марали Никълс Тристан Томпсън