Кейти Холмс ИЗПОЛЗВА ли Сури Круз, за ​​да си върне Том Круз за това, че Я ИЗРЕЖИ

Том Круз е една от най-големите екшън звезди в света от изпълняването на каскадите си за филма си до счупването на няколко кости за филма си. Том Круз и Кейти Холмс се срещаха и се ожениха и също имаха дете, което се казва Suri Cruise въпреки че е дъщеря на Том Круз, той не смята за дъщеря й поради религиозни причини.

Кейти Холмс и Том Круз се разделиха през 2012 г. и оттогава двамата не са в контакт помежду си, Том Круз също спря да говори с дъщеря й и изминаха 3 години, откакто за последен път се свърза с нея.

В момента Том Круз е зает със снимките за следващия си екшън филм Мисията невъзможна и освен това се среща с много хора. Наскоро, Говори се, че Том Круз има връзка с  Хейли Атуел .Досега това е единственото нещо, което Кейти е използвала, за да се насочи към Том Круз, но не може да се каже, че не навреди на никого.

Но наскоро Кейти Хоумс беше разглеждана като най-търсената знаменитост и в Google. Докато Кейти е в добри отношения със знаменитости в Холивуд, но фактът не може да бъде променен, че тя показва гнева си към Том Круз, който досега е излизал с много жени, но никога не е бил с някого за най-дълго време.

Докато някои вярват, че Том Круз тайно контактува с тях, но дали е вярно или не, това все още не може да бъде проверено.

Ще ви разкажем повече за него, когато го чуем.