Кание Уест купи къщата СРЕЩНО на бунгалото на Ким Кардашиян, защото не може да стои далеч от децата си

Кание Уест е купил къща в Хидън Хилс, Калифорния. Изглежда звездата не може да стои далеч от своите 4 деца. Къщата се намира срещу Ким Кардашиян бунгало. Наскоро в интервю той разкри за решението си. Той отрече всички фалшиви слухове. Той е купил къщата само за да остане близо до 4-те си деца. Останете с нас, за да знаете всичко за това, точно тук!

Кание си купи къща срещу бунгалото на Ким Кардашиян

Наскоро известната певица си купи гигантска къща в Хидън Хилс, Калифорния. Къщата е срещу масивното бунгало на Ким. В ексклузивно интервю с Джейсън Лий той беше попитан за къщата. Той обясни, че иска да остане близо до децата си. Изглежда, че 44-годишният рапър много обича децата си. Той купи къщата, само за да остане близо до 4-те си деца. Раздялата с Ким Кардашиян беше адски тежка за него.Той не иска децата му да страдат от развода си. Освен това всеки път, когато искаше да види децата си, трябваше да пътува от Малибу до Калифорния. Затова той реши, че е най-добре да си купи къща до къщата на Ким. По този начин той може да се среща с децата си, когато пожелае.

Той споделя 4 деца с Ким Кардашиян , а именно Север, Свети, Чикаго и Псалм. Децата му носят облекчение и утеха в душата му. Нищо на този свят не може да го раздели от децата му. И Ким, и Кание искат най-доброто за децата си, така че Ким също не се противопостави на решението на Кание да купи къща срещу нейното бунгало.

Западното детство на Кание беше сурово към него

В същото интервю Кание Уест разкри, че детството му е било доста тежко за него. Нямаше баща си до себе си. Популярният рапър е прекарал детството си с майка си в Чикаго. Той се беше преместил с майка си от Атланта в Чикаго. Детството му беше доста тежко за него. Той нямаше баща си до себе си. Той не иска същото да се случи с децата му. Той иска да се увери, че децата му не преминават през същото нещо, с което той се сблъсква по време на израстването.

Чисто новата къща на Кание Уест в Калифорния - знайте всичко за нея, само тук!

Миналата година, още през декември, Кание Уест беше купил разкошен имот в Хидън Хилс, Калифорния. Той беше закупил дом за 4,5 милиона долара. Той беше купил къщата само заради местоположението й. Имотът датира от 90-те години. Построена е през 1955 г. Скоро ще започне работа по интериора на къщата.

Къщата е точно срещу луксозното бунгало на Ким. Той беше купил къщата с визия, за да остане близо до децата си. Освен това по този начин децата му също могат да идват при него, когато пожелаят. Наскоро Кание Уест беше забелязан заедно с 4-те си деца в разкошен хотел в Ел Ей. Виждаха се да си прекарват добре заедно. Те си прекараха приятно, наслаждавайки се на забавни настолни игри в хотел Soho Warehouse LA. Това е всичко засега, за още подобни актуализации и най-новите клюки за знаменитости, останете във връзка с нас, точно тук.

ЕтикетиКание Уест Ким Кардашиян