Кание Уест ИЗХВЪРЛЯ и ЗАМЕНЯ Ким Кардашиян с „МЛАДАТА“ Джулия Фокс след ОТЧАЙНИ опити да я върне

Всички знаем за това голямо разделяне на знаменитости! Ким Кардашиян и Кание Уест разделят пътищата си и слагат край на дългата им връзка! И двамата са заедно от 2012 г. Раздялата им е голям шок за цялата индустрия. Е, в момента и двамата се срещат с различен човек. И така двамата се опитват да накарат един друг да ревнува? Или това е само едностранна сделка? Е, за да знаете всичко, останете с нас, точно тук!

Ким Кардашиян и Кание Уест решиха да си кажат последно сбогом!

След като се познават от 17-18 години, двамата решават да сложат край на връзката си. Двамата се срещат един с друг от добри 8 години. Но изглежда, че двамата са решили да се сбогуват един с друг! Още през февруари, миналата година през 2021 г., Ким реши да заведе дело за развод срещу седемгодишния си съпруг Кание Уест.

Според наши източници раздялата е резултат от огромна битка между двамата. Изглежда, че и двамата са имали проблеми един с друг с гледната точка на „гледането на живота“. Очевидно и двамата искаха различни неща. Въпреки това, Кание се опита да накара нещата да работят и също така се опита да убеди Ким да се върне при него. Но Ким смяташе, че ще е най-добре двамата да се обадят за брака си.

И двете известни личности са решили да съпоставят четирите си деца. И двамата може да са се разделили един от друг, но дългогодишното взаимно разбирателство и приятелство между двамата все още съществуват между двамата.

С кого се срещат Ким Кардашиян и Кание Уест в момента?

В момента Ким и Кание се срещат с различни хора. Към момента Ким Кардашиян е забелязана на Бахамите с Пийт Дейвидсън . Изглежда двамата отбелязаха страхотен старт на годината, като се насладиха на приятна слънчева ваканция на „Бахамските острови“. Двамата се наслаждават на компанията си и изглежда, че нещата между двамата бавно и стабилно стават сериозни.

От друга страна, в момента Кание Уест се занимава с Джулия Фокс . Точно като бившата й съпруга, той също беше оповестил публично връзката си. Но почакай, това не е краят на приказката, тъй като Ким смята, че Кание просто се опитва да я накара да ревнува, като излиза с Джулия Фокс!

Ходът на Кание да се среща с Джулия Фокс, е просто още един опит от него да накара Ким да ревнува?

Ким Кардашиян наскоро разкри мнението си за новата връзка на Кание Уест с Джулия Фокс. Тя лично смята, че Кание излиза с Джулия Фокс, само за да я накара да ревнува. Не само това, но тя продължи да казва, че самата Джулия знае, че Кание просто се забърква с него.

Но познайте какво, Кание може да опита още няколко пъти, тъй като нищо няма да разтопи Ким Кардашиян. Нашите вътрешни източници казват, че Ким всъщност не се интересува от факта с кого Кание излиза, тъй като в момента тя е наистина щастлива с новото си гадже Пийт Дейвидсън. Е, докато не получим нещо ново по тази тема, останете с нас, за да научите повече за свежи и горещи актуализации за холивудски знаменитости и много други.