Камила Кабело изчиства слуховете и споделя бъдещи планове с Шон Мендес – Doms2cents

1 от най-предпочитаните партньори в околната среда, Шон Мендес и Камила Кабело, проясни умовете на ентусиастите. В последния петък вечер се появи новина, че двойката е разкрила бъдещите си дизайни. Въпреки това почитателите нямат търпение да видят сватбата на двойката. Най-после се появи моментът, когато те са разкрили своя потенциал за връзка. В нова информация малцината разкриват своите обозрими бъдещи цели за партньорство.
Ресурс- Flipboard Какво казват медиите?
Въпреки това те разкриха потенциалните си стратегии. Медиите преди малко публикуваха новини по отношение на техните стратегии. Това накара последователите да повдигнат умовете си. Еднакво от тях започнаха да се ухажват всеки друг през 2019 г. През 2019 г. пристигнаха с прекрасна песен Señorita. Тази песен ги направи близо до всяка друга. От тази песен, те изживяха, започнаха да ухажват почти всеки друг.
Когато беше помолен от малцината, Шон разкри това в този момент, историята на него и Камила. Той възпитава, че всеки от тях се познава с другия предвид това детство. Те са били близък партньор на почти всеки друг от петнадесет и няколко години.
Реакция на любовниците скоро след като чуете тази информация!
Веднага след разкриването на тази новина, двойката засили следващия си ентусиаст само двойно. Малкото опитни изградиха своя дебют в пеенето колективно. Имайки предвид факта, че са започнали кариера, и двамата са имали голяма сума пари от любовник. В идеалния случай почитателите просто не могат да чакат повече, за да видят сватбата на двойката един с друг.
Ресурс- Twitter Какви са техните потенциални програми?
Въпреки това, двойката даде яснота относно бъдещите си намерения. Има обаче нещо, което все пак не са разкрили. Влюбените са наистина ентусиазирани да знаят тази строга тайна. Така че, нека изчакаме и това, ние разчитаме, че тази информация също ще накара поддръжниците да се развесели.