Камила Кабело и Шон Мендес са ОТНОВО ЗАЕДНО, след като тя публикува флиртуващо съобщение за него

Прическа на Камила се завръща с Шон Мендес . Двойката беше изправена пред голям спад в отношенията си. Но изглежда, че всичко си е на мястото. Те са решили да дадат още един шанс на връзката си. Техните фенове са много щастливи от събирането им. Наскоро Камила също пусна флиртуващ коментар за Шон в скорошното му видео в Instagram. Останете с нас, за да знаете всичко за това, точно тук.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Шон Мендес (@shawnmendes)

Камила Кабело и Шон Мендес – знаят всичко за техния спад

Миналата година беше доста тежка Камила Кабело и Шон Мендес . И двамата са приятели от векове. Те започнаха да се срещат още през юни или юли 2019 г. Кратката им раздяла беше огромен шок за феновете им. През ноември 2017 г. и двамата пуснаха съобщение за своите фенове, където двамата обявиха раздялата си.Ясните причини за раздялата им не бяха изложени на обществеността. Според наши източници, в едно неизрязано интервю, Камила говори открито за раздялата си с Шон . Изглежда, че Камила Кабело беше изправена пред сериозни проблеми с тревожността миналата година. Тя се захващаше с натовареността. Всичко ставаше супер стресиращо за нея.

В един момент тя осъзна, че нивата на стрес се отразяват и на връзката й. Затова тя реши, че би било по-добре да си почине от връзката. Раздялата беше доста тежка за Шон и Камила. Но хей, сега емоционалният спад свърши! Те се събират отново.

Камила Кабело и Шон Мендес се завръщат на път! Знайте всичко за тяхното събиране

Камила Кабело и Шон Мендес решиха да дадат на връзката си още един шанс. Наскоро, преди няколко седмици, и двамата бяха забелязани в парк в Маями. Те вървяха заедно с кучето си Тарзан. След пауза от почти 2,5 месеца те най-накрая се срещнаха. Двамата разказаха за чувствата и емоциите си.

Те все още се обичат много. И двамата са утвърдени певци и са приятели от 2015 г. Те винаги са били един до друг. И двамата са известни със своята задълбочена химия и приятелство. Тяхната среща беше необходима. Те поговориха известно време и се оправиха. Първоначално и двамата мълчаха за внезапната си среща в Маями. Техните фенове все още се чудеха дали двамата отново са заедно или не. Но наскоро реакцията на Камила към видеото на Шон в Instagram потвърди, че двамата са уредили нещата.

Камила пусна флиртуващ коментар за Шон Мендес

Но наскоро Шон пусна ново видео в своя Instagram. Изглежда, сензационният певец е работил върху бъдещия си албум. В същото видео Камила направи флиртуващ коментар за Шон. Това е ясен намек, че двамата са разрешили различията си. Връзката им се завърна. Техните фенове са изключително щастливи да ги видят заедно. Те са създадени един за друг. Е, това е всичко засега, за да получавате още такива актуализации за най-новите клюки и вътрешна информация за знаменитостите, останете във връзка с нас, точно тук.

ЕтикетиПрическа на Камила Шон Мендес