Как се запознах с баща ви най-накрая се случва с дата на пускане през 2022 г

Въведение

Няколко странични истории на Как се запознах с майка ви бяха в процес на разработка и след това бяха отменени през последните няколко години. Но най-накрая един от тях се адаптира успешно. Да... Как срещнах баща ви с участието на Хилари Дъф, странична история за Как срещнах майка ви беше обявена от Hulu през април 2021 г. След обявяването Hulu непрекъснато разширява екипа и последните новини от 5тиНоември казва, че звездата от „Сексът и градът“ и „Мръсни богаташи“ Ким Катрал е станала най-новата част от актьорския състав. Катрал е решила да не е в екипа на предстоящите Just Like That и SATC Reboot и вместо това ще се присъедини към екипа на How I Met Your Father. Някои доклади казват, че Ким Катрал ще действа като бъдещото аз на Софи (героят на Дъф).

Как срещнах баща ви ще опише история от почти същия модел. Но този път ще бъде в посока, която е напълно противоположна на оригиналния сериал, който беше излъчен през 2005 г. и се излъчваше в продължение на 9 сезона. Сериалът описва историята за това как Тед Мосби (Акт Джош Раднор ) се срещна със съпругата си.Очакван актьорски състав за Как срещнах баща ви

Актьорският състав ще бъде както следва:

Очаквана дата на пускане на филма Как срещнах баща ви

Продуцентската работа на спинофа Как срещнах баща ви все още не е започнала. Така че не е чудно, че ще отнеме известно време, за да представи на феновете си трейлър с действителна дата на излизане. Първата част ще се състои от 10 епизода и ще се излъчва по Hulu. Точната дата на премиерата все още не е обявена, но можем да предположим, че ще бъде излъчена някъде през 2022 г. Независимо от това, ако проследим вълнението на Хилари Дъф, може да си струва да чакаме.

Очакван сюжет за Как срещнах баща ви

Сюжетът на „Как срещнах баща ви“ ще подчертае Софи (Хилари Дъф). Тя разказва на сина си инцидентите, които са я накарали да се срещне с баща му, като използва структурата на оригиналната поредица, разказването на истории от типа на ретроспекцията и гласовете за разказване. Сериалът ще се развива в Ню Йорк (но всъщност ще се снима в Лос Анджелис). Точно като предишната му част и ретроспекция към сегашното време, когато Софи измисля бъдещето си заедно с приятелите си, търси истинското си аз и тича през сферата на запознанствата, включително няколко приложения за запознанства – в Ню Йорк.

Хилари Дъф също ще свърши своята роля като един от продуцентите на сериала. Освен това спинофът ще бъде продуциран от създателите на „Как се запознах с майка ви“, Крейг Томас и Картър Бейс, заедно с Елизабет Бергер и Исак Аптакър. Според интервюто й с Кейгъл, Дъф е твърде заинтересована да се срещне с новото си семейство за тази поредица и с нетърпение очаква да стане свидетел как Софи ще расте с напредването на спинофа. Тя също така се закачи, че ще има много възможности за избор за ухажорите.