Как е Уенди Уилямс сега? Всичко, което трябва да знаете за нейния последен ПРОТИВОРЕЧ

Шоуто на Уенди Уилямс е едно от най-известните токшоута. Феновете обичат Уенди Уилямс и нейното шоу. Тя обаче не се е връщала в шоуто от миналата година. Нека разберем повече подробности.Уенди Уилямс не се завръща в шоуто си. Тя взе почивка от шоуто си поради някои здравословни проблеми. Миналата година беше обявено, че новият сезон на шоуто ще продължи без нея. Беше разкрито, че Уенди не е добре. Тя е зле поради хипертиреоидизъм и болестта на Грейв. По-късно беше обявено, че тя няма да участва в шоуто си, тъй като е хоспитализирана за лечение на болестта на Грейв.

Наскоро актуализация в The Rickey Smile Morning Show беше разкрита, че Уенди използва инвалидна количка и е загубила кръвообращението в краката си. След като Уенди напусна шоуто, много гости домакини управляват шоуто доста добре в нейно отсъствие. Лия Ремини , Уитни Къмингс , Джери скача , и Бил Белами са някои от домакините. Възможно е в бъдеще всеки да замени Уенди Уилямс и шоуто да получи ново преобразяване. Все още обаче не е направено потвърждение.

Уенди Уилямс е американска медийна личност. Тя е водеща на телевизионно шоу, наречено Шоуто на Уенди Уилямс от 2008 г. Тя често е била уловена в противоречия. Тя правеше някои обидни коментари. Тя имаше вражди с певеца Уитни Хюстън . Тя също се подигра с актьора Хоакин Финикс и има история на противоречия с много други знаменитости.

Уилямс се жени два пъти. За първия й съпруг обаче не се споменават много подробности. Вторият й брак беше с Кевин Хънтър през 1999 г. Двойката има син заедно и се разделиха през 2020 г. Уенди също призна, че някога е била пристрастена към кокаина. Тя страдаше от здравословни проблеми и го обяви публично през 2018 г. Тя разкри, че има автоимунно заболяване болестта на Грейв. През 2019 г. беше разкрито, че Уилямс страда от лимфедем. Откакто здравето й се влоши, тя не се върна в шоуто си.

Според няколко медийни съобщения се разкрива, че Уенди Уилямс никога няма да се върне на шоуто, тъй като не е добре и й е доста трудно да се справи с стрелбата в това състояние. Е, тази новина дойде като шок за феновете на Уенди. Феновете й очакваха, че тя отново ще украси лилавия стол. Но изглежда, че това няма да се случи и в близко бъдеще. Преди време Уенди беше видяна да закусва със сина си. Видеото беше споделено в историята на сина й в Instagram. Но все още не е ясно дали здравословното й състояние се подобрява или не.

Феновете и други известни личности й пожелават да се възстанови. Въпреки че не изглежда, че тя се завръща в шоуто си, все още можем да се надяваме на най-доброто. Новият сезон на шоуто на Уенди Уилямс ще продължи до края на януари. Въпреки това, не е направено официално изявление относно следващия сезон, както и завръщането на Уенди в шоуто. Да се ​​надяваме на Уенди Уилямс за бързо възстановяване и добро здраве.

ЕтикетиБил Белами Джери скача Кевин Хънтър Лия Ремини Уенди Уилямс Уитни Къмингс Уитни Хюстън