Как Джакбой отговори на вината на Kodak? – Doms2cents

Враждата между Kodak Black и предишния му сътрудник на Sniper Gang Jackboy се появи отново. Враждата между двамата местни жители на Помпано Сийсайд, Флорида, се появи отново в петък (27 август), като Kodak се насочи към Instagram Stay, за да разгледа проблема си с Youthful Boy By not Broke Again.
Как Kodak обвини Джакбой?
XXL Magazine.comKodak наскоро заяви в онлайн видеото, че NBA YoungBoy е на мястото да стане член на Sniper Gang, докато не възникне вражда между двамата рапъри. Той продължи да обвини елемента от говеждото месо върху Джакбой, заявявайки, че когато Kodak е бил в затвора, Джак изпраща снимки в NBA YoungBoy чрез Instagram на Kodak.
Kodak призна, че повече казва, че когато е бил в затвора, Джакбой е публикувал в кошчето си и че Джак е имал достъп до официалния си акаунт в Instagram. Kodak също така каза, че Джак наистина е казал, че се насочва да го публикува, на което Kodak отговори: „Всичко подходящо, отидете предварително“. Въпреки това Джак продължи да издаде тази жалка глупост.
Как Джакбой отговори на изявленията на Kodak?
В собствената си сесия на живо в Instagram Джакбой отговори на цените на Kodak към него. Той на шега описа Доналд Тръмп и го помоли да върне неговия негър, известен още като Kodak. Джакбой още повече добави, че не е имал представа кого, по дяволите, са изпратили в тази статия. Той още повече включи: „Капитан, пич, бълва всякакви глупости“.
XXL Magazine.comJackboy дори добави, че разбира за какво говори Kodak, така че той получи паролата си и започна вражда с него. Той също така обясни, че какъв тип патетична глупост е това и защо ще започне вражда с още един лагер без причина? Джак продължи, че Kodak го е съдил и дори се е опитал да го избегне да участва в конкурса Rolling Loud.