Как да продаваме наркотици онлайн (бързо) Сезон 4 Датата на пускане е ПОТВЪРДЕНА за 2022 г.

Как да продавате наркотици онлайн (бързо) Сезон 3 току-що приключи през юли и начинът, по който завърши, накара феновете му да копнеят за още. How to Sell Drugs Online (Fast) е базиран в Германия сериал и се основава на реалните събития, случили се през 2015 г. Докато сериалът се фокусира върху това как тийнейджър става наркобос, след като продава наркотици онлайн. Сериалът започва от това, че той иска да прави пари и той намира начин да направи това и оттам нататък напредва все повече и повече, като всеки сезон има 6 епизода, които са от 25-26 минути. След края на всеки сезон, той остави феновете си да искат още и още и с сезона историята изглежда много по-забавна и има повече елементи в нея с всеки сезон. В тази статия ще обсъдим подновяването и датата на пускане на сезон 4 Как да продаваме наркотици онлайн (бърз).

Също така, Как да продаваме наркотици онлайн (бързо) сезон 4 ще се фокусира върху връзката на Мо с приятелите му и любовния интерес. Не е потвърдено дали Лиза все още е с Джоузеф, по-възрастния съветник в лагера, но ако е сама, тя и Мо може да се съберат отново, ако той излезе на свобода. Също така има шанс Мо и Герда да се свържат отново, тъй като той ще трябва да намери някой, на когото може да се довери, за който всички знаем, че не е Лиза, която го е отблъснала. Все пак те могат да бъдат най-добри приятели, защото дори и да не са романтично свързани, те се обичат и се грижат един за друг.

Докато Мо е в затвора, неговите конкуренти започват да набират скорост и печелят повече пари и е възможно Моп също да се справи с тях. Как да продаваме наркотици онлайн (бързо) Сезон 4 все още не е обявен за официалната си дата на излизане.