Кайли Дженър ЗАЩИТАВА действията на Травис Скот и ОБВИНЯВА хората за СМЪРТИТЕ

Въведение

Най-накрая тя излезе от царството на тишината. Да... Кайли Дженър отвори уста за инцидента с масови жертви на фестивала Astroworld на нейния партньор Травис Скот.

Какво коментира Кайли Дженър за Инцидента?

Миналата събота тази 24-годишна знаменитост, която в момента е бременна с второ дете, публикува история в Instagram, в която говори за злощастния инцидент, който отне живота на осем души и рани стотици. Тя спомена, че тя и Травис са напълно с разбито сърце и са в опустошително състояние. Тя изпраща своите мисли, както и молитвите си към онези, които трагично загубиха живота си, и тя е до Травис, който наистина се грижи за своите последователи и общността на Хюстън.Кайли Дженър присъства на концерта със сестра си и дъщеря си Кендъл Дженър и Сторми Уебстър. Междувременно тълпата започна да се трупа, но тя твърди в публикацията си според нея, че всички не са знаели за загиналите до края на шоуто. Тя спомена, че иска да даде да се разбере, че те не са били наясно със смъртните случаи, докато новината не излезе след това.

Какво е мнението на Травис Скот?

Междувременно Травис даде първото си изявление пред камерата чрез множество видеоклипове, които публикува в историята си в Instagram, за да даде правилно мнението си за инцидента. Тогава той не разбираше разпространението на ситуацията
той цитира, че просто е искал да изпрати своите молитви към онези, които са загубили живота си тази нощ. Те всъщност проучваха инцидента, за да идентифицират правилно починалия и семейството им, за да им помогнат да преминат през този труден момент

Сега въпросът е как е възможно той да не си спомни факта, че в средата на тълпата имаше линейка? Как би могъл да продължи представянето си, след като го е видял?

Какво означават социалните медии?

След инцидента Травис Скот, 29-годишният рап певец, и организаторите на този концерт бяха строго осъдени, че са запазили шоуто въпреки бъркотията в залата. Докато вълната от тълпата се набира и докато служителите на Спешна помощ се мъчеха да помогнат на нуждаещите се от медицинска помощ, някои ленти в социалните мрежи представиха ситуацията, при която публиката моли и моли операторите и организаторите да спрат шоуто, но те получаваха отказ. След известно време публиката буквално започна да скандира „Stop the Show“, защото Скот все още се изявяваше на сцената. Освен това, видеоклиповете, подчертани върху него, показват, че най-малкото един последовател, който е в безсъзнание получава помощ в вълната от публиката и изобщо не прави нищо.

Появиха се съобщения, тъй като певицата и организаторите на концерта не приключиха концерта навреме. Когато респондентите бяха на мястото около 21.30 часа и обявиха „инцидент с масови жертви“, според докладите на Daily Beast, Скот завърши набора 40 минути по-късно.

Вече е ясно, че двамата са знаели, че нещо се случва в тълпата - и Травис и организаторите можеха да направят много повече, за да се уверят, че феновете му са добре.