Кайли Дженър ли е? Феновете се задъхват, като видят Кайли в ретроспекция на това, че сме в крак с Кардашиан

Епизодът на „KUWTK“ от 20 май се върна към скандалното събитие, при което Ким Кардашиян загуби обицата си в океана и бе подпомогната да я намери от тогава 13-годишната Кайли Дженър. Бяха изненадани от това колко различна изглеждаше тя!

Никой не изглежда така, както са го правили, когато са били на тринадесет години. Независимо от това, ретроспективният клип на Кайли Дженър, 23, от 2011 г., хвана феновете неподготвени, когато се появи на 20 май в Keeping Up with the Kardashians. Кайли, тогава тийнейджърка, плува в морето Бора Бора с Ким Кардашиян, когато по-голямата й сестра изгуби диамантената си обица за 75 000 долара (която Кайли по чудо намери във водата).

Когато тази ретроспективна поредица с Кайли Дженър, изобразена вляво, беше излъчена по Keeping Up with the Kardashians на 20 май 2021 г., тя зашемети мнозина, които бяха свикнали с настоящия й вид.Феновете са свикнали да виждат Кайли като козметичния магнат, който е откровено да си набавя филъри за устни и лице, така че виждането й преди това изненада няколко души. Един коментатор коментира публикация в Daily Mail, включваща снимката на Кайли по-горе, „Кайли изглежда като различен човек“, докато друг написа: „Кайли във водата е неузнаваема“.

Коментарите продължаваха да се изливат. Друг читател отбеляза: „О, боже! Кайли напълно промени лицето си“, а друг добави: „О, боже! Кайли е променила изцяло лицето си.' На тази една снимка можете да видите оригиналната Кайли!“

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Кайли 🤍 (@kyliejenner)

Кайли Дженър сега: На 19 май 2021 г. основателят на Kylie Cosmetics разкри снимки от последната си ваканция. [@kyliejenner/Instagram]

Феновете са се удивлявали на преобразяването на Кайли през годините многократно. През януари, когато KUWTK публикува трейлър за последния си сезон, включващ филм за ретроспекция на Кайли от младостта й, избухна същият дебат. Кайли също направи камео в трейлъра (като възрастен) с отличителните си пълни устни, което предизвика дебат в Twitter за трансформацията на лицето на Кайли.

Въпреки че е разпространено схващането, че Кайли е претърпяла операция, за да постигне зашеметяващите си резултати, истината е, че тя използва филъри (както споменахме по-рано). През 2019 г. Кайли каза пред списание Paper Magazine: „Хората казват, че отидох под ножа и напълно ремоделирах лицето си, което е напълно погрешно“. „Ужасен съм!“ добави тя. никога не бих го направил. Те нямат представа какво могат да направят добрата коса и грим, както и филърите.”

Да, Кайли признава, че филърите са отговорни за нейната емблематична напълняла устна. Тя казва: „Не отричам това“. Кайли Дженър е магнат за красота със 127 милиона последователи в Instagram и е на път да стане милиардер на 21-годишна възраст. Или, както написа списание Forbes в брой от юли 2018 г., милиардер, който си е направил самостоятелно, благодари на изключително популярната си Козметична линия Kylie.

Много хора бяха възмутени от заглавието, като посочиха, че Кар-Дженър се превърна в знаменитост, когато беше само на десет години, с любезното съдействие на собственото риалити шоу на семейството й, Keeping Up With the Kardashians. В интервюто с PAPER Кайли отвръща на удара, като твърди, че „самоправената част е вярна“ и че родителите й, Крис и Кейтлин Дженър, са я „отрязали на 15-годишна възраст“.