Кайли Дженър ИЗМАМИ на Дрейк, за да се върне с Травис Скот – Слух или истина

Възходи и падения на Кайли Дженър и Травис Скот

Кайли Дженър и Травис Скот датира от април 2017 г. до октомври 2019 г. и имат 3-годишна дъщеря на име Сторми Уебстър. През декември 2021 г. източник каза на Radar Online, че двамата са се свързали отново през март 2020 г. и оттогава са заедно. След изтеклото интервю на списание W с Кайли и Травис посочи, че те „не са двойка“, доказателството пристигна. Травис и Кайли изглеждаха спокойни в леглото, но въпреки факта, че скоро ще имат две деца заедно – дъщеря им Сторми е на три – те не са двойка и не са били от две години“, според етажен.

След публикуването на новината, Хлое Кардашиян влезе в Instagram, за да оспори, че Кайли и Травис са се разделили. Тя написа: „Уау, не знам защо това списание ще напише това.“ „Те обаче очевидно са двойка. Кайли и Травис са официално отново заедно, според източник, който говори пред Radar Online. „Списание W описва Кайли и Травис като не двойка, но те са и са били от дълго време“, обясни вътрешен човек. „Още преди COVID, те отново са заедно и прекарват почти цялото си време заедно.“Слухове за Кайли Дженър и Дрейк

Въпреки факта, че тези твърдения бяха разкрити през 2021 г., те не бяха за първи път, когато бяха свързани. Дрейк и Дженър първоначално бяха свързани през 2019 г., след раздялата й със Скот.

Приятелството им „прие романтичен обрат“, каза източник на US Weekly по това време, потвърждавайки, че връзката им е повече от платонична. „Приятелството на Кайли и Дрейк придоби романтичен обрат наскоро“, каза източникът, добавяйки: „Те бяха привързани и явно заедно на партито му за Хелоуин“. Те са имали любовни срещи. Той също присъства на партито за рождения ден на [Кендал Дженър].

След раздялата й с Травис, през декември 2019 г. се появиха съобщения, че Кайли и Дрейк, дългогодишен приятел на Кардашиан, се срещат. Въпреки техния „флирт“ през годините, източник, близък до Дрейк, отхвърли докладите на HollywoodLife по това време, казвайки на изданието, че връзката на Дрейк и Кайли е „чисто платонична“. „Дрейк със сигурност е преминал през всякакви романтични настроения към Кайли и връзката им вече е строго платонична“, твърди вътрешен човек. „Определено имаше флирт между Дрейк и Кайли преди известно време. 'Всичко беше в добро настроение и нищо сериозно не излезе от това.'

Въпреки слуховете за срещи, нито Дженър, нито Дрейк направиха официална декларация и Дженър продължи да възобнови романа си със Скот през февруари 2021 г., докато Дрейк беше свързан с модел Иман Хаман .