Кайл Рейес, ветеран със смесени бойни изкуства, почина на 30-годишна възраст – истинска причина за смъртта

Известният млад бойец Кайл Рейес, за съжаление, ни напусна твърде рано, отколкото сме си представяли. Да, страната загуби млад живот. Как умря? Беше ли в болницата? Как? Ще бъдат дадени отговори на всичките ви въпроси. Кайл Рейес почина само на 30-годишна възраст. Останете на линия, за да научите всичко за това, само тук!

Как умря Кайл Рейес? Истината зад мъртвите му е тук долу!

За съжаление, семейството на Кайл Рейес в понеделник каза на всички ни, че много талантливият боен артист е починал. Новината беше опустошителна за всичките му фенове. В момента никой наистина не знае за първопричината за смъртта на Кайли Рейес. Единствената новина, която получихме за него, беше преди няколко дни, когато художникът претърпя хронична операция. Според нашите доклади операцията е била опит за възстановяване на скъсания бицепс и счупена ръка. Първоначално операцията беше извършена миналата седмица. Скоро след приключването на операцията, Кайл беше намерен да не реагира в операционната. Така само един ден след операцията той спешно беше откаран в болницата.Когато го попитаха, семейството му каза на всички ни, че Кайл Рейес за съжаление е развил пневмония. Не само това, но и страда от колабиран бял дроб. Да не говорим, но бойният артист се бореше много, за да оцелее в болницата. Но не можем да променим истината, че загубихме талантлив млад боен артист. Наскоро за операцията му семейството на Кайл също организира кампания на GoFundMe. Всъщност нашите вътрешни ресурси казват, че Рейес се подобрява и това е единствената причина лекарите да му позволиха да отиде на ЯМР, за да получи по-близка картина на черепа си. Но все пак, вместо всичко това, ние най-накрая загубихме млад живот.

Кариера и постижения на Reyes до дата са тук!

Кайл Рейес започва кариерата си на наистина млада възраст. Той направи първия си професионален дебют в категорията смесени бойни изкуства. Той влезе в терена едва на 18-годишна възраст. Той даде крила на кариерата си през 2009 г. Първата му победа беше срещу Кайл Агуон с единодушно решение на съдиите на ринга на Pacific X-treme Combat.

Той е в кариерата на борбата общо 11 години. Бойната му кариера като млад майстор на бойните изкуства беше невероятна. Кайл Рейес отбеляза 15-7 в 22 срещи. Той основно работеше на PCX като млад борец. Но заедно с това той също успя да работи заедно с трите други големи ринга за борба по света, а именно Световната федерация за борба, второ Rage in the Cage и не на последно място, Final Fight Championship.

И накрая, бихме искали да си припомним последния кеч на Кайл Рейс, който беше срещу известния и талантлив борец Биберт Туменов. Мачът се проведе в едно от големите първенства на Русия по борба, а именно Absolute Championship Akhmat. Състезанието по борба се проведе миналата година, на 21 февруари 2020 г. Неговите приятели, семейство, фенове са наистина съкрушени след загубата на Кайл.