JK Rowling ПОТВЪРЖДАВА, че рестартирането на Хари Потър се случва на HBO Max, актуализации на датата на пускане и други

Изпълнителен директор на Warner Media Джейсън Килар Неотдавнашните забележки на дадоха допълнителна вяра на съобщенията за телевизионна драма за Хари Потър, която се разработва за HBO Max.

Феновете настояват за допълнителни филми, базирани в света на магьосниците от епилоговата последователност в края на филмовия франчайз за Хари Потър през 2011 г.

Възможно ли е актьорският състав на Хари Потър да се завърне?

Въпреки че преработката на любимия оригинален актьорски състав от франчайза за Хари Потър би била трудна, студиото може да бъде принудено да го направи, за да поддържа приемственост на етажите. Даниел Радклиф , Ема Уотсън , и Рупърт Гринт , оригиналните трима изпълнители, всички са в началото на 30-те и изглеждат малко твърде млади, за да се срамуват от 40.Осемте филма за Хари Потър, режисирани от Даниел Радклиф, безспорно са върхът на франчайза. Филмите, които осигуриха на компанията достатъчно пари, за да направи още 20 филма, са едно от техните бижута в короната и никой не би искал да се отърве от тях толкова скоро. Така че, според последните новини, те подготвят рестартиране, но не под формата на филм, но има обрат в сюжета.

Според доклад в We Got This Covered, Warner Bros. планира да адаптира J.K. Книгите на Роулинг в сериал на HBO Макс Хари Потър. Очаква се да осигури по-пряк и точен превод на изходния текст. Според източника всеки партиден епизод ще следва пътуването на една книга, което е интересно само по себе си. Това също предполага, че студиото възнамерява да разшири сериала и да направи сезоните по-дълги.