Йелоустоун Сезон 4 Епизод 7: Предателството на Бет, намекнато от шоурунърите

Имайки предвид няколко интересни разкрития от актьорите на филма, Йелоустоун, сезон 4 в крайна сметка може да съдържа цялата битка, за която зрителите копнеят още от първия сезон. Някои доклади предполагат, че крехката лоялност на Duttons и Thomas Rainwater, чиято роля се играе от Гил Бирмингам , на фона на нарастващото напрежение между тях може да се срине с напредването на Paramount Western. Между двамата има огромно съперничество поради някакъв проблем със земя, който шефът на Рейнуотър твърди, че е отнел от старейшините си. И така, кога излиза Йелоустоун, сезон 4, епизод 7?

Йелоустоун Сезон 4 Епизод 7 Очакван сюжет

Премиерата на 7-ия епизод на Йелоустоун е планирана за 12 декември тази година. Последните от поредицата излизат в ефир всяка неделя. Смята се, че по време на този епизод Кейс и Джон ще намерят някои доказателства за врага, който е нападнал семейството им. Те могат да попитат какво е постигнал Джейми от срещата си с Ригинс. Всеки ход на Джейми да скрие участието на Гарет ще повиши нивото на презумпция срещу него. Йелоустоун, сезон 4, епизод 7, може също да включва показване на Моника и Кейс, които се преместват в друга къща поради различни проблеми.

Прочетете също:Озарк Сезон 4: Основен Флаг на СМЪРТТА за Марти Бърд във финалния сезон

Дали Бет ще измами Джон Дътън в сезон 4, епизод 7?

След като даде на Teeter и играчите на пушки да летят в най-новото шоу, Джон Дътън се опитва да разбие фермата Йелоустоун. Въпреки това, след ужасяващ инцидент на магистралата в края на 3-ия сезон на шоуто Paramount, той може да губи контрол над ценните си земеделски земи. Предстоящата промоция показва, че различията в мисленето на Бет и баща й може да доведат до отслабване на връзката им. Освен това, това също предполага, че един от Бет, Кейси или Джейми може да поеме правомощията на баща си. Междувременно Джейми открива, че е осиновен. Ще бъде доста интересно да видим дали Бет ще отхвърли баща си или не.