Извличане 2 Дата на издаване; Тийзър стартира на събитието TUDUM на Netflix

Netflix публикува тийзър трейлър за дългоочакваното продължение на миналогодишния екшън филм Екстракция . Рейк е показан на дъното на река в ново видео; последният филм завърши с падането му от мост, след като беше прострелян във врата. След това Рейк отваря очи в тийзъра, докато звукът от Ovi Mahajan, младежът, на когото е поверено да спасява, играе над визуалните елементи.

Хемсуърт обяви, че ще се завърне за Extraction 2, който ще бъде режисиран от Сам Харгрейв.

Официалният тийзър за Extraction 2 беше пуснат

Трейлърът показа няколко момента от първия филм Extraction, както и как ще се развие сюжетът. Тийзърът започна с финала на първата част. Тайлър, изигран от Крис Хемсуърт, пада от мост в Бангладеш, след като е бил прострелян много пъти.Екстракция: какво е това?

Extraction е екшън-трилър от 2020 г. с участието на Крис Хемсуърт, за тези, които все още не са го гледали (най-известен с ролята си на Тор във франчайза на Marvel). В „Извличане“ Хемсуърт заменя мощния си чук за пистолет, за да играе Тайлър Рейк, австралийски наемник, вербуван да спаси отвлечения син на индийски наркобос. Филмът беше пуснат на стрийминг сайта на 24 април и сега е един от най-популярните филми на платформата, според статистиката на Netflix.

Има ли втора екстракция?

Deadline разкри продължение на Extraction на 4 май. Преговорите за завръщането на режисьора Сам Харгрейв и Хемсуърт в главната роля все още са в ход.

Ще присъства ли Крис Хемсуърт на екстракция 2?

Преговорите все още са в ход, според доклада за крайния срок от 4 май, въпреки че Хемсуърт има голяма вероятност да се върне. В публикация в Instagram на 3 май Хемсуърт изрази благодарност към своите последователи за гледането на Extraction и дразни участието си в бъдещи „продължения и предистории“.

Кога екстракция 2 ще бъде налична в Netflix?

Екстракция 2 все още няма дата на пускане. Като се има предвид, че все още се обсъждат и че цялото производство в момента е спряно, най-вероятно ще мине известно време, преди да видим отново Tyler Rake.