Извънкласен сезон 2 Дата на издаване; Netflix поднови ли го?

Извънкласни е южнокорейски драматичен сериал, фокусиран върху трима приятели от различни сфери на живота, които за различни цели участват в престъпни действия. Джин Хан-Сае разработи младата драма през 2020 г. Тя събра страхотни отзиви от рецензенти и публика, която хареса нейния отличителен повествователен подход и драма. Сериалът се разраства все повече като една от най-популярните K драми в световен мащаб и създава вълнуваща база, които са нетърпеливи да видят историята да продължи след напрежението на първия сезон. Сезон 1 на „Извънкласно“ беше пуснат чрез Netflix на 29 април 2020 г. Първият сезон се състоеше от 10 епизода, обхващащи 44-72 минути. Всички епизоди бяха пуснати в същия ден. Съдбата на сериала все още не е известна. През годината след пускането на Netflix, извънкласното все още трябва да бъде подновено за извънкласния сезон 2 или официално да бъде отменено. Освен това, създателят и авторът на програмата, Джин Хан-сае, продължи с другите си начинания и трябва да говори публично за бъдещето на тази поредица. Връзката на Han-sae с продуцентите на Netflix и Studio 329 обаче остава.

Следователно, извънкласният сезон 2 все още може да бъде надежден.Гюри, момиче от заможно семейство, е заможен човек, който има всичко, което Джису желае. Тя обаче не е доволна от съществуването си и иска допълнително. Тя е непокорна тийнейджърка, която едва спазва родителите си и иска да бъде част от стратегията за генериране на пари, когато научава за тайния живот на Джису.

Сезон 1 завърши с двусмислена кулминация. Джису е намушкана от човек, който си мисли, че е падението на живота му. Понастоящем Джису може да мисли за Гюри като единствения човек за помощ. Гюри, която е трябвало да бъде в Сидни, Австралия, всъщност се озовава при него и се опитва да го спаси, гледайки как мъжът, когото обичаше, се отдалечава от пронизваща рана. Но кръвта изглежда се влоши, дори Гюри почти се отказа и плаче, докато Джису кърви и се бори с огромни усилия да възстанови дъха си. И в този момент следовател Хае-Гьонг идва в района, след като получава бакшиш. Това, което беше предвидено, беше, че Джису сам или мъртъв от тежко кървене, може да бъде намерен или намерен от детектива. По-скоро ни показаха образа на кръвопролития по цялото стълбище. Не е сигурно дали Джи-су е успял да избяга.

Извънкласен сезон 2: Очакван сюжет

В извънкласен сезон 2 ще разберем дали Джи Су в крайна сметка плаща за злодеянията си или все още бяга от детектив Лий. Бихме могли също да получим някои отговори за съдбата на Ки-Тае. Джи-су и Гю-Ри вероятно ще бъдат върнати по-нататък в престъпния подземен свят, тъй като и двамата смятат, че обществото ги мрази.