Изтичането на трейлър на Doctor Strange 2 ОТКРАДНА ПРОЖЕКТОРА от Спайдърмен No Way Home

Въведение

Бенедикт Къмбърбач направи своя дебют в Кинематографичната вселена на Marvel във филма Доктор Стрейндж като Стивън Стрейндж, известен още като Доктор Стрейндж през 2016 г. Доктор Стрейндж служи като Върховния магьосник, основният защитник на Земята срещу магически и мистични заплахи.
Стрейндж продължи да показва своя опит в магическата сила в Тор: Рагнарок (2017), когато Тор и Локи отидоха да го намерят в Ню Йорк, Доктор Стрейндж хумористично телепортира Тор и Локи из Светилището без предупреждение и накрая ги изпраща в Норвегия. След това приключенията на Стрейндж продължават в Avengers: Infinity war (2018), държейки ключа към последната война на Отмъстителите. След изчезването си в края на Infinity War, Стрейндж се появява отново в Отмъстителите: Край на играта (2019), борейки се с войските на Танос и носи свои, за да помогне на Отмъстителите. Strange сега ще се появи в най-новия филм на Spider-Man: No Way Home, отваряйки изцяло нова мултивселена, преди да влезе в Доктор Стрейндж: В мултивселената на лудостта . С изтичането на изтичането на трейлъра на Doctor Strange 2, Strange открадна гръмотевицата на издаването на Спайдърмен: Няма път към вкъщи .

Доктор Стрейндж: изтичане на трейлър в мултивселената на лудостта

Доктор Стрейндж: в мултивселената на лудостта беше изтекъл онлайн трейлър, който все още предстои да бъде официално обявен. Тъй като Marvel никога не пропуска да изненада своите фенове, същността на Doctor Strange 2 имаше потенциала да бъде показана в края на Spider-Man No Way Home вместо обичайните сцени след кредити, които трябваше да покаже тийзъра на Doctor Strange 2, което прави слуховете около трейлъра по-правдоподобни. Доктор Стрейндж: в Мултивселената на лудостта е сигурен, че последствията от хаоса на No Way Home, Стрейндж помага на Спайдърмен да хвърли заклинание, което ще накара всички да забравят за истинския Спайдърмен Питър Паркър, който отваря вратата към мултивселената и позволява на всички злодеи от различни вселени да влязат в неговата. Въпреки че първоначалната гибел се контролира от Том Холанд, Тоби Магуайър и Андрю Гарфийлд, Спайдърмен от различни стихове, хаосът изглежда е много по-голям от това, което д-р Стрейндж би могъл да се справи и разделянето отваря вратата към мултивселената, която след това води до последствия. Междувременно това, което можем да разберем от същността на изтеклия трейлър е, че ще има големи изяви (няма да ви даваме спойлери, #Don'tSpoilTheDS2), но това, което можем да ви кажем е, че Доктор Стрейндж се забива някъде в мултивселената и някак пътува през мултивселената и намира Wanda Maximoff AKA Scarlett Witch ( Елизабет Олсън ) и моли за помощ, докато заклинанието кара мултивселената да се срине. Шумът около изтичането на трейлъра не е шега, тъй като всичко изглежда си струва, като се има предвид какво тепърва предстои в Мултивселената на лудостта.
По-рано тази седмица туит, въртящ се около Доктор Стрейндж 2, беше публикуван в Twitter, довеждайки до знанието на всички за изтичането на трейлъра, на което президентът по маркетинг на Walt Disney Studio Асад Аяз отговори с чувство на объркване, като просто коментира „Какво“, уж доказвайки да са неверни твърдения.