Изневерил ли е Чанинг Тейтъм на Джена Деуан със Зои Кравиц преди развода им?

Чанинг Тейтъм в момента се среща Зои Кравиц . Те направиха връзката си официална и се виждат влюбени един в друг. И двамата са били засичани заедно доста често, от време на време. Но не беше с Чанинг Джена Борд по-рано? Слуховете говорят много неща и ние сме тук, за да ви кажем истината зад тях. Останете с нас, докато ви превеждаме през всичко, което знаем досега.

Голямото разделяне: Джена Деуан и Чанинг Тейтъм!

Зашеметяващият актьор Чанинг Тейтъм преди това беше влюбен в Джена Деуан. Любовта им един към друг се засили изключително много, когато снимаха за филма си Step Up. Това се връща към 2006 г. Скоро след три години срещи, чухме за сватбените им камбани през 2009 г. Нещата вървяха добре и щастливо. И двамата споделят красива дъщеря на име Евърли, която в момента е само на 8 години. Но нещата тръгнаха надолу скоро, няколко години назад през 2019 г., и двамата решиха да се разделят. Разводът им беше финализиран през същата 2019 г.

И двамата имат официално изявление по въпроса за развода си. Изглежда, те не таят никаква омраза или обида един към друг. И двамата все още са добри приятели и са решили да се оставят един на друг да се разделят.

Чанинг Тейтъм и Джийна Деуан: Всичко за техния живот на запознанствата от развода им!

Двойката се раздели официално през 2019 г. Оттогава Чанинг е забелязан в периодична връзка с Джеси Джей. Двойката беше заедно почти две години, особено от октомври 2018 г. до април 2020 г. Изглежда, че Чанинг е бил с нея преди официалния си развод с Деуан. От друга страна, Джена Деуан също беше свързана със Стив Кази след развода си. И двамата имаха добре дошъл момченце на име Калъм миналата година. В момента тя все още е много влюбена в годеника си Казее.

След раздялата с Джеси, Чанинг обърна масите си към Кравиц. Горещината помежду им определено се разрази тази година. Зоуи Кравиц беше омъжена за Карл Глусман през май 2019 г. Но бракът им не продължи повече от две години и бяха разделени през декември 2020 г. Разводът им беше финализиран до тази година, август 2021 г. Скоро след развода й, Установено е, че Кравиц се чувства уютно с Тейтъм.

Зоуи и Кравиц са забелязани на много места заедно. Още през август тази година и двамата бяха видени заедно на черния BMX мотор на Tatum. Те бяха забелязани да карат колелото си заедно по пътищата на Ню Йорк. Те дори правят заедно хранителни стоки. Тяхната романтика е ясно видима. И двамата споделят много едни и същи навици и техните личности също съвпадат. Двойката обича да спортува заедно на открито.

Двойката определено не беше забелязана заедно на червения килим. Но със сигурност успяхме да им представим, че са влюбени един в друг в тазгодишната Met Gala. Засега не смятаме, че Чанинг е изневерил на Джена с Кравиц. Те започнаха да се срещат тази година 2021 г. и Чанинг беше свързан с Джеси след развода си с Джена, което е ясно доказателство за това.