Изневерява ли Киану Рийвс на Александра Грант със Сандра Бълок, обяснени слухове

Запознаване

Киану Риивс и Сандра Бълок Връзката на двамата води началото си от ролите им във филма от 1994 г Скорост , където станаха страхотни приятели. Въпреки че вече публично признаха, че са влюбени един в друг, те никога не са се обръщали истински един към друг относно емоциите си, вярвайки, че това ще застраши връзката им. Докато говори в интервю, Сандра изрази, че има желание да признае чувствата си към Киану Рийвс, но се страхува да не бъде отхвърлена от звездата. Въпреки това тя смяташе, че решението й да продължи приятелството е перфектно. Киану Рийвс, от друга страна, предпочита да пази интимния си живот в тайна. В едно интервю той призна, че е влюбен в Сандра Бълок.

Спекулациите и двете звезди да имат афера датират от времето, когато започнаха да снимат за The lake view през 2006 г. Киану Рийвс преди беше свързан с Александра Грант и сега се казва, че се среща със Сандра Бълок. Феновете искат да станат свидетели на двамата като двойка от дълго време и най-накрая се случва без ничие знание.

Връзката на Киану Рийвс и Александра Грант

Александра Грант и Киану Рийвс се срещаха първоначално. Двойката беше напълно доволна един от друг и беше доволна от факта, че се чувстват комфортно един до друг. Дуото беше особено известно, тъй като за първи път от 18 години Киану Рийвс се виждаше с някой друг. Бившата му приятелка загина при автомобилна катастрофа. Двете звезди бяха в приятелство дълго време и впоследствие разкриха връзката си през месец ноември. Те бяха считани за една от най-влиятелните двойки в Холивуд.

В Джон Уик Звездата Киану Рийвс направи последната си официална екскурзия през уикенда през юли в Берлин, където вечеря със своя любим артист. Докато Рийвс преди това пази любовните си връзки в тайна, онлайн мрежата наскоро реши да направи връзката му с Грант публична. Двойката беше свързана помежду си в продължение на много години и следователно се срещаха през уикендите, а също така направиха известна работа заедно като Shadows, която беше комбинирана работа на Киану, както и на Александра. Друго комбинирано усилие на двойката включва къща за книги на име X Artists’ Books.

Грант говори за връзката си с Рийвс за първи път през март, разказвайки на Vogue за отношението, което е преживяла, след като официализират връзката си. Публиката обожаваше Киану Рийвс и Сандра Бълок, когато първоначално се появиха на екрана във филма Speed ​​от 1994 г. - но двете суперзвезди на киното са само приятели. Без съмнение тази двойка ще стане страхотна, но тези звезди са намерили своите отделни партньори. През 2015 г. момичето от Вирджиния се омъжи за фотограф Брайън Рандъл след раздялата й от Джеси Джеймс през 2010 г. Актрисата също е благословена с две деца, а именно Луис, роден през 2010 г., и Лайла през 2012 г. От друга страна, Киану Рийвс също е щастлив да излиза с любовта си, Александра.

Тези слухове са само резултат от надеждите да видят двойката заедно от техните фенове, в сърцата на феновете, които пораждат слуховете, че Рийвс има връзка с Бълок.