Излиза ли 6 сезон на Магьосниците в Netflix? Струва ли си да се гледа?

Феновете се забавляваха от Магьосниците , хипнотизираща измислена драма, пълна със завладяващи тайни, от дебюта си през декември 2015 г. Тази програма е създадена по едноименната книга на Лев Гросман. Благодарение на отличния си сюжет и сценарий, поредицата стана все по-узнаваема и феновете с нетърпение очакват излизането на Сезон 6 на Магьосниците.

Тъй като група юноши са приети в скрита институция, те изучават спецификата на истинската магия, „магьосниците“ ги следват. Има обаче тъмна страна, тъй като те са въведени в изцяло нов живот на ужас и мечти. Елегантността на телевизионното шоу е подсилена от зашеметяващите обрати на сюжета и изключителните специални ефекти. „Магьосниците“ получи възторжени оценки на Rotten Tomatoes и публиката с нетърпение очаква нов сезон, изпълнен с напрежение и разбито сърце. В резултат на това кога можем да очакваме шестата глава на „Магьосници?“ Моля, вижте следното:

През януари 2021 г., петият сезон беше пуснат в Netflix и много хора се питаха какво се случва с The Magicians сезон 6. Меко казано, новините не са толкова добри. Syfy избра да прекрати успешното шоу с тринадесетия епизод на петия си сезон. В малко вероятния случай, че сезон 6 на Магьосниците бъде съживен от някакво неизвестно същество, няма начин да се знае кога ще бъде излъчен. Всички предположения за това кога ще бъдат пуснати следващите епизоди са само това: предположения.Прекратява ли се „Магьосниците“ след сезон 5?

Въпреки петте сезона, SYFY стигна до решение да преустанови сериала. Рейтингите на SYFY паднаха. Независимо от истината, че The Magicians беше едно от малкото останали писмени предавания в системата, SYFY решиха да прекратят шоуто по средата на петия му сезон.

През този сезон не бяха открити значителни скали. По времето, когато програмите достигнаха своите 4-ти и 5-титисезони, имаше шанс за прекратяване на сериала. Особено когато класирането започне да пада. Джон Макнамара заедно със своите съавтори решиха да изградят край, който евентуално може да сложи край на поредицата в случай на нейното отмяна. Освен това, ако шоуто бъде подновено, то ще може да продължи още един сезон.

Ако бъде издадена нова версия, ние със сигурност ще уведомим всички веднага щом стане налична. Докато чакаме сезон 6 „Магьосниците“, ще бъдем сигурни, че ще ви държим в течение. Следете за актуализации за тази серия. Като освежаване, гледайте безумно предишните сезони в Netflix! Това е сериал, който си струва да се гледа отново.