iPhone 14 може да придружава екран от 120 Hz на всички модели, тъй като Apple си сътрудничи с конкурентната марка Samsung за консумативи за дисплей

Всички модели на 2022 iPhone 14 вероятно ще придружават 120Hz ProMotion предавания. Най-съвременната иновация в шоуто ProMotion на Apple дава възможност за по-високо ободряващо темпо от 120Hz. Базираният в Купертино технологичен гигант трябва да прегърне иновацията без прецедент за iPhone в не толкова далечно бъдеще.

Дългоочакваният iPhone 13 на Apple не е далеч. Прозрения относно предстоящата витрина на сериала бяха разпръснати наскоро. Според най-новата версия, само Pro моделите в подредбата на iPhone 13 ще имат 120Hz висока скорост на съживяване LTPO OLED. Независимо от това, късно изникналото прекъсване на iPhone 13 предлага всички модели на iPhone 14 да имат LTPO OLED екрани с впечатляващо по-висок процент на съживяване.

ВСИЧКИ МОДЕЛИ IPHONE 14 ЩЕ ИМАТ ПРОМОЦИОНАЛНИ ДИСПЛЕИ 120HZ

Наскоро беше прието, че ваниловият iPhone 13 или по-малкият от обикновено няма да бъде снабден с 120Hz LTPO OLED платки. Като такива, LTPO екраните с висока скорост на съживяване могат да бъдат достъпни на iPhone 13 Pro и модела Pro Max. Тази странна система може да се дължи на безсилието на Samsung при сглобяването на достатъчно единици.В момента Apple ще работи близо до два отделни доставчика за презентациите на новите iPhone. Организацията ще използва платки, направени от Samsung за LTPO шоутата на iPhone 13‌ Pro и моделите Pro Max. За моделите от по-нисък клас, които включват iPhone 13‌ и ‌iPhone 13‌ small, Apple ще си сътрудничи с LG. Тези модели ще включват LTPS шоута.

Apple планира да повиши залозите за своя преносим iPhone през 2022 г. iPhone 12, точно както предстоящият iPhone 13, съдържаше 5,4-инчов, два 6,1-инчови и един 6,7-инчов модел. Както и да е, серия iPhone‌ 14 ще включва два 6,1-инчови и два 6,7-инчови модела.

Според източник, LG няма да доставя LTPO OLED платки до 2022 г. Следователно само моделите Pro ще получат уникалните платки. Във всеки случай, цялата серия iPhone 14 ще включва 120Hz LTPO OLED платки.

РАЗКРИХА ПОВЕЧЕ ПОДРОБНОСТИ ЗА ДИСПЛЕЙИТЕ

Миналия месец The Elec разкри повече прозрения относно доставчиците на презентации за следващата година за Apple. Докладът предлага LG да прегърне създаването, за да даде на Apple витрини, които могат да поддържат скорост на ободряване от 120 Hz. Показателно е, че организацията в момента просто прави LTPS предавания, използвани в нисък клас iPhone.

Ако това се окаже валидно, Samsung и LG ще направят LTPO OLED шоута за Apple. Това ще даде възможност на технологичната фирма да гарантира, че цялата й серия ‌‌iPhone‌‌ 14 се възползва от достъпността на иновацията ProMotion. Въпреки че това изглежда неразумно, няма да е наистина изумително, ако Apple избере да продължи по този курс.

Освен размери и комплектации, iPhone-ите от висок и нисък клас имат подобни компоненти. Например, всички модели включват подобен план, базиран на отстъпи, който направи своето представяне в iPhone X. Единственият открояващ се контраст между тях е разнообразните възможности на камерата и ограниченията на батерията.

Някои предстоящи модели iPhone вероятно ще се откажат от резултата за плана за пробиване на дупка. Освен това, престижният изследовател на Apple Минг-Чи Куо препоръчва споразумението за ‌iPhone‌ за 2022 г. да замени отстъпа на името на марката с наистина завладяващ план за шоу дупки. Според Kuo, моделите от по-нисък клас могат да държат плана, базиран на отстъп.