iPhone 13: По-големи и по-добри камери идват с гамата.

Серията iPhone 13, включително iPhone 13, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max, бяха изложени на няколко издания и истории през последните няколко месеца. Друго издание, идващо от 91Mobiles, в момента разкрива нови тънкости, идентифицирани с iPhone 13 Pro, актуализирана версия на iPhone 13. Това е за първи път, когато получаваме основното търсене за iPhone 13 Pro.
Докладът разкрива, че основният външен вид на iPhone 13 Pro е разкрит от източници от индустрията. Рендерите показват предстоящия модел iPhone Pro от всички точки. В съответствие с предишни издания, подобрената разкрива, че iPhone 13 Pro ще носи по-скромен отстъп, когато е в контраст с архетипа, който помни по-обширен резултат за предната част.

Какво очакваме от iPhone 13 ProПредполага се, че Apple е измислила как да премахне вдлъбнатината, като премести слушалката изцяло над сензорите. Предишните модели iPhone включват слушалка, подредена с предна камера и Face ID сензори. Освен намаляването на отстъпа, останалата част от плана по всички сметки е почти еквивалентна на архетипа. Докладът допълнително разкрива, че iPhone 13 Pro ще носи iPhone 12 Pro като план с квадратна форма и тройни задни камери.
Като се има предвид всичко, iPhone 13 Pro се вижда с по-голям квадратно оформен модул за задна камера, когато е в контраст с iPhone 12 Pro. Трите камери отзад са комбинирани с LED блясък и LiDAR сензор за подобрени снимки.

Сложни детайли, които знаем досега

Що се отнася до детайлите, се разчита на iPhone 13 Pro да придружава 6,1-инчов екран, който е еквивалентен на iPhone 12 Pro, но ще бъде малко по-дебел при изследването. Докладът допълнително разкрива, че допълнителната дебелина може да се дължи на по-голяма батерия в предстоящия iPhone.
Продължавайки напред към iPhone 13 Pro Max, известният вътрешен човек на Apple EverythingApplePro сподели видео с CAD визуализации, направени от Karl Leuang (@HarmlessKarl), показващи iPhone 13 Pro Max и iPhone 13 little. Твърди се, че iPhone 13 Pro Max има три сензора за камера на гърба, които са по-големи от тези в предишната версия. По този начин камерата се отделя допълнително с около 0,9 мм. Независимо от това, резултатът обикновено е по-скромен от модела. iPhone 13 малко може да се види с друго подреждане на задните камери, точно както на предполагаемия iPhone 13.

Форматът на камерата в iPhone 13 е по-малък от очакваното, останалите части са квадратни, но планът на двойните камери се променя от вертикално подредени в наклонено положение. По същия начин изглежда, че портът на усилвателя на квадрата на камерата се е преместил другаде.
Част от предишните дупки предполагат, че iPhone 13 Pro ще бъде зареден с 120Hz LTPO предавания, подобрен сензор за широка точка и капацитет до 1TB.
Базираният в САЩ технологичен гигант все още не е разкрил графика за изпускане на серията iPhone 13, слуховете предполагат, че виртуалното събитие може да се случи през септември. Датата остава неизвестна. Apple винаги е оправдавала очакванията ни, трябва да изчакаме и да гледаме дали тези слухове са верни.