Invincible Сезон 2 и Сезон 3 излизат през 2022 г. на Amazon Prime?

Първият сезон на Непобедим стартира на Amazon Prime Video. Invincible сезон 1 се зарадва много на публиката. Наред с популярността си, той спечели и някои високи критични отзиви. Хората се чудят за Invincible Season 2. И ето го, най-накрая, ще поговорим за това какви са шансовете за подновяване на Invincible! Останете на линия, за да научите всичко за това, само тук!

Дата на издаване на сезон 2 Invincible

Към момента няма актуализации или новини, свързани с Invincible Season 2. Официално не е обявена дата на пускане. Шоуто Invincible е подновено за втора част. Получихме това съобщение официално преди няколко месеца на 29 април 2021 г. Така развитието на шоуто вече започна.Смятайки, че е подновен за втори сезон, ще отнеме доста време, преди да бъде пуснат официално. По този начин всъщност не запазваме никаква надежда да видим Invincible сезон 2 преди средата на 2022 г. Въпреки че има шанс създателите да побързат да пуснат шоуто, така че може да се появи някъде в първите месеци на следващата година.

Какъв е очакваният сюжет

Invincible се върти около приказките за комиксовата поредица на Робърт Къркман и Кори Уокър, която е със същото име. Шоуто е изключително забавно, но и понякога силно объркващо. Все още не знаем какво точно може да се случи в този Invincible сезон 2. Има толкова много идеи, които могат да бъдат включени. Вторият сезон определено ще поеме края на последния епизод на Invincible сезон 1.

В последния епизод на Invincible сезон 1 видяхме разпадането на Omni-Man. Първоначално той планира да завземе цялата империя на Вилтрумите. Накрая той разбира, че не може да убие Марк. Така го виждаме как плаче и оставя всички ни зад себе си. Вижда се, че се насочва към мистериозно място и все още не знаем къде е отишъл?

Сезон 2 определено ще започне от тези вратички. Марк все още трябва да пази Земята в безопасност, той трябва да намери решение, за да помогне на всички хора от злите нашественици, Viltrumites. Той трябва да спре Коалицията на планетите. Марк трябва да им каже да не правят по-нататъшно разширяване на вселената. Алън вече предупреди Марк за предстоящия проблем. Със сигурност очакваме да видим как приятелството на Алън и Марк става все по-дълбоко.

В сезон 2 определено ще разберем къде е изчезнал Omni-Man. Едно е сигурно, ще получим още странни герои, добавени към комиксовата поредица. Нолан се опитва да нахлуе на друга планета, за да получи тяхната помощ, за да се бие с империята Вилтрум. Той със сигурност ще намери начин да спаси Земята и всички хора от злото им залавяне. Очакваме с нетърпение да получим по-интензивен екшън и комедия в сериала. Отношенията баща и син със сигурност ще станат по-интересни. Очакваме скоро и предаването да излезе. Със сигурност ще ви уведомим повече за втория сезон на шоуто, веднага щом открием нещо ново за него.