Индиана Джоунс 5: Ще се присъедини ли Шайа ЛаБьоф към Харисън Форд в последното му приключение?

Въведение

' Индиана Джоунс “… друго име на носталгия в момента се очаква за петата си част, която е в производство. Какво ви идва на ум, когато чуете името Индиана Джоунс? Да... Ние феновете сме нетърпеливи да видим Харисън Форд повтаря ролята си в предстоящия ' Индиана Джоунс 5 .’ В последната част на този франчайз, „ Индиана Джоунс и Кралството на кристалния череп ', актьор Шайа Лабаф играе важна роля в развитието на историята. Той действаше като Мът Уилямс, извънбрачният син на Джоунс, който беше изгубен преди много време. Но тъй като ЛеБьоф се доказа изключително важен за франчайза и Стивън Спилбърг, неговия режисьор, се въртят твърде много думи, ако Шайа ЛаБьоф ще се присъедини към Харисън Форд в последното му приключение в Индиана Джоунс 5.

Ролята на Shia Labeouf във франчайза

В последната част от франчайза на Индиана Джоунс, озаглавена „Индиана Джоунс и Кралството на кристалния череп“, която беше излъчена през 2008 г., почти 20 години по-късно след излизането на The Temple of Doom, LaBeouf направи своя дебют във франчайза като Хенри 'Мът' Уилямс. Мът Уилямс е извънбрачно дете на Марион (Карън Алън) и Джоунс. Марион криеше самоличността на баща и син един от друг до края. И в последната фаза на филма те разбраха истината, че са баща и син.
Филмът завърши с щастливото събиране на разпръснато семейство заедно със сватбата на Марион и Джоунс. И последната сцена направи твърде очевидно, че има голям шанс бащата и синът да се обединят в бъдеще.Мнението на шиитите за неговата роля

През 2010 г. през 2010 г. Shia LaBeouf изрази недоволството си и изруга Кралството на кристалния череп, докато даде интервю за Los Angeles Times. Той изрази, че не е доволен от представянето си във филма. Освен това той също така оплака режисьора Стивън Спилбърг, че е направил филма по лош начин.
той каза, че се чувства така, сякаш е нарушил същността на наследството, което много хора обичат и ценят. И за такива неща бихме могли да импийчментираме автора на историята и самия Стивън. Но работата на актьора беше да направи героя устойчив и да накара всичко да работи и той се провали в тази работа. Така че това беше неговият недостатък.

Ще се присъедини ли Шайа ЛаБаф към Харисън Форд в последното му приключение?

Както Джордж Лукас, така и Стивън Спилбърг, които са главните ръководители на франчайза и също работят върху петата част, запазиха мълчание за мненията на ЛаБьоф. Но изглежда, че няма да го канят отново да повтори ролята на Мът Уилямс. В интервю за Entertainment Weekly, сценаристът на Indiana Jones 5 разкри, че Shia няма да повтори предишната си роля скоро. Той потвърди, че Харисън със сигурност ще играе Индиана Джоунс, но доколкото е потвърдено, няма да има никакво съществуване на Шайа ЛаБьоф.

Донякъде очевидно е да се каже, че Шайа ЛаБаф няма да бъде част от следващия филм на Индиана Джоунс. Ще бъде интересно да видим как писателите говорят за отсъствието на неговия герой или кога изобщо говорят за него.