Имат ли Кейт Мара и Джейми Бел ПРОБЛЕМИ С БРАКА, ето какво казва индустрията

Какво се случва с холивудските двойки? Кейт Мара и Джейми Бел са на ръба да сложат край на брака си?! Двойката наистина се отнася с разбиране един към друг. Но какво ще стане, ако имат проблеми с брака? Ще видим ли друга двойка знаменитости да се разведе? Е, изчакайте, преди да тръгнете към заключението! Верни ли са слуховете? Имаме всичко, което искате да знаете за тази двойка, точно тук.

Научете всичко за Кейт Мара и Джейми Бел тук!

Всички знаем как се запознаха Кейт и Джейми! Двойката се срещна на снимачната площадка на техния филм, Рестартиране на Фантастичната четворка , което се случи през 2015 г. И двамата играеха главни роли във филма. С течение на времето и двамата се влюбиха един в друг, докато работеха по своя филм. Скоро след излизането на филма, само след една година, и двамата решават да вържат сватбените си възли. И двамата споделят красива дъщеря, която вече е на две години. Да не забравяме, Джейми също споделя много очарователен син, на име Джак, с бившата си половинка, Евън Рейчъл Ууд . В момента бракът им работи доста добре и върви гладко. Освен това Кейт твърди, че не могат да останат разделени един от друг повече от две седмици!Кейт Мара имаше спонтанен аборт! Знаете ли за това?

Всички знаем, че двойката посрещна първата си дъщеря през 2019 г. Но след толкова години трябва да разберем, че Кейт е имала сериозен спонтанен аборт, преди дъщеря й да се роди. Да, съобщава се, че актрисата е имала спонтанен аборт поради стрес и други проблеми. Тя беше напълно разбита след загубата си. Но Джейми твърдо стои с нея по време на спонтанен аборт. Той я подкрепяше и обичаше много през всичките тези години, което сега намали болката й.

Всъщност по време на втория си етап на бременността тя се притесняваше да не получи нов спонтанен аборт. Тя беше силно напрегната от това. Нейният спонтанен аборт определено беше сериозен проблем за нея. Но благодарение на съпруга й, който се беше погрижил много добре за нея през втората бременност. За щастие тя имаше успешно и безопасно раждане по време на второто си дете.

Индустрията подозира, че двойката има проблеми в брака?

Известната холивудска индустрия е пълна с клюки и най-новите горещи разговори. Всеки нов ден получаваме нова тема за разговор. По подобен начин някои от разговорите предполагат, че Кейт Мара и Джейми Бел имат проблеми с брака. Няма страхотни актуализации или новини за това. Ако нещо тръгне надолу по хълма, то определено ще влезе в първите заглавия на новините. Затова бихме предложили да не се чуват обикновените слухове.

Засега и двамата се смятат за много щастливи един с друг. Бракът им се разраства от ден на ден. Ако броим, тогава ще видите и двамата са били заедно през последните 6 години. И двамата все още са постоянен пример за страхотна двойка знаменитости. За повече такива актуализации относно най-новите горещи клюки и новини, останете във връзка с нас, точно тук!