Илон Мъск ЩАСТЛИВА Амбър Хърд, ЩО СТАНЕ В ЗАТВОР И УСТРОЙВА ПАРТИ за нейното ЛИШАВАНЕ В ЗАТВОР

Амбър Хърд е американски актьор, който е изиграл ролята на смущаваща живота и в двете Илон Мъск и Джони Деп . Илон е известен с няколко различни неща, едно от които е, че е главен изпълнителен директор SpaceX а другото е, че той е главен изпълнителен директор на Тесла . Докато Джони Деп е американски актьор, продуцент, а също и музикант. И трите като неразгадани триъгълни мистерии се превръщат в новинарски акценти един след ден. Но за да получите всички неочаквани отговори, да бъдете с тази статия до края.

Но каква е причината за тяхната популярност сред широката публика?

Илон Мъск, който се среща с Амбър Хърд през 2016 г. след двете му последователни раздяла, една с Джъстин Мъск и беше между бракоразводните дела с Талула Райли . От другата страна също Амбър чу, че се разделиха със съпруга си по едно и също време означава през 2016 г. Но съвсем незначителен момент е, че и двамата се разделиха само след година заради неподходящ график, но все пак не са извън клюките.Какво направи Амбър Хърд, което благоприятства нейния затвор срещу Джони и я кара да заслужава омраза от Илон Мъск?

Наскоро в съда в Royal Court, Джони Деп отбеляза победа срещу Амбър Хърд. I Amber поиска от две години да отхвърли делото за клевета на Деп за клевета, но съдът отхвърли думите му. Тъй като беше доказано, че Амбър е дарила само 10 процента от парите за сетълмент, след като обеща да плати половината от всички пари според адвоката на Деп. Той също така твърди, че обещанието на актьора от „Аквамен“ за благотворителност е просто „изчислена и манипулативна лъжа“.

Не само това беше доказано, че Амбър така или иначе е използвала Илон Мъск емоционално. От вземането на 24/7 охрана от Илон, като същевременно уведомява Илон за ограничителната заповед срещу Джони, за да го накара да доказва ревнив и насилствен само като посети Илон късно през нощта. Сега от този Деп, който иска своите от актрисата до вирусно грешно изявление, че е жертва срещу него във „Миналото на Вашингтон“. Всичко това може да мрази Илон Мъск и да се наслаждава на затвора си, като организира парти, тъй като смята, че някъде е бил използван от Амбър.

ЕтикетиАмбър Хърд Илон Мъск Граймс Джони Деп SpaceX Тесла