Илон Мъск ИЗПОЛЗВА ВСИЧКО, което има, за да затвори Амбър Хърд и да й се върне

Всички знаем за скандала с престъпления, който се случва сред 2-те добре познати знаменитости от индустрията, Джони Деп и Амбър Хърд . Наскоро в случая се появи чисто нов обрат. И двете знаменитости са спечелили много звезди през годините. Но сега тяхната дългогодишна спечелена звезда е заложена на карта. Освен това всички ние разбираме Джеймс Франко и Илон Мъск са влезли допълнително в картината. Останете с нас, за да разберете всичко приблизително, просто тук!

https://doms2cents.com/wp-content/uploads/2021/11/elon-musk-1024x683.jpg'>

Е, може би се чудите какво трябва да направи Илон Мъск за всичко това? Е, Мъск се среща с актрисата от Аквамен известно време, след като бракът й с Деп се разпадна през 2016 г. Въпреки това, последният отново и отново твърди, че предишният и Хърд са били романтично загрижени още по-рано, когато тя и Деп се разделят. Съоснователят на PayPal отрече твърденията. Мъск дори се пошегува за крайния летен сезон, който приблизително урежда нещата с Деп в „битка в клетка“, докато обаждането му бе спасено от продължаващия процес за клевета в Обединеното кралство.Дългият една година юридически досие сега бе представил нови лица в картината. Джони Деп се опитва с всички сили да покаже, че декларацията на Амбър е погрешна. Законният представител на Деп обжалва делото в съдебната зала, за да свидетелства Илон Мъск и Джеймс Франко към Амбър Хърд!

Мъск не е отговорил на исканията от Deadline относно съответните им призовки. Точно сега, след многобройни забавяния от блокиране на Covid-19 и различни въпроси, процесът е на път да започне на 17 май в окръг Феърфакс във Вирджиния. Сега е само въпрос на време, когато изявленията на Илон Мъск може да придадат на тази ситуация изцяло нов обрат, както всички знаем, известният милиардер се среща с Амбър Хърд, бързо след като тя се раздели с бившия си съпруг Джони Деп. Мъск и Франко са получили време през съда до седемнадесети януари 2022 г. Ще отведе ли Мъск Амбър в затвора? Каква е действителната реалност в задната част на цялата тази приказка? Е, това ще бъде най-просто разпознато, докато той предоставя последното си изявление в опозиция на Амбър Хърд. Дотогава, останете с нас, за да разберете дали Амбър е чула, че ще бъде затворена.