Илон Мъск използва всеки ресурс, за да затвори и затвори Амбър Хърд за това, че ГО ИЗРЕЖИ

Илон Мъск и Амбър Хърд започнаха да се срещат през лятото на 2016 г., когато бяха забелязани да прекарват сладко уютно заедно в Лондон. След като бяха заедно почти една година, двойката реши, че трябва да се разделят. Тъй като Илон Мъск беше зает да прави своето. Работи и поради ангажимента си за пътуване, той трябваше да се раздели с Амбър Хърд.

Но основно хората смятат, че Амбър Хърд е зарязала Илон Мъск, след като е постигнала напредък в кариерата си. Някои фенове също вярват, че Амбър Хърд е влязла във връзка с Алън Мъск заради неговите ресурси и силата, която има в индустрията. Тя искаше да използва Илон Мъск като свой резерв в битката с бившия си съпруг, Джони Деп .В съда, когато я попитаха дали все пак е свързана с Илон Мъск и дали е имала връзка с него през времето, когато е била с бившия си съпруг Джони Деп. Е, тя напълно отрече, че не е имала никаква връзка с Илон Мъск.

Мнозина казаха, че Илон Мъск може да съди Амбър Хърд за това, че го клевети и също така го използва срещу Джони Деп в съда. Засега няма официални новини за това, но някои смятат, че това може да се случи достатъчно скоро.