Илон Мъск иска да затвори Амбър Хърд и да я хвърли в затвора, защото ГО ИЗНЕМАЛА

Илон Мъск и Амбър Хърд имаха връзка и излизаха един с друг през 2016 г. Те бяха заснети заедно в Лондон, прекарващи качествено време заедно. Връзката им обаче не продължи много по-дълго. Двойката се раздели само за една година. Причината за това е натовареният работен график. Но е доста трудно да се усвои фактът, че двойката се раздели поради напрежение в работата.

Според някои медии, Хърд е влязла във връзка с Мъск като резерв за продължаващата си вражда с бившия си съпруг Джони Деп . Е, наистина не знаем каква беше основната причина за раздялата им, но изглежда, че Илон не е много доволен от раздялата си. Някои доклади твърдят, че Илон иска да вкара Амбър Хърд в затвора, защото го е зарязала. Той иска да я затвори, защото му е изневерила. Тези доклади обаче тепърва ще се изясняват, но това е съвсем очевидно Тесла Главният изпълнителен директор е доста разстроен от раздялата си.Наскоро Илон Мъск и Джеймс Франко бяха призовани за изявления по случая на Амбър и Деп. Съобщава се, че Амбър Хърд се среща с Илон и Джеймс, докато е омъжена за Джони Деп. Изявлението им ще изиграе решаваща роля за доказване на невинността на Деп.

Амбър и Джони започнаха да се срещат през 2012 г. и се ожениха на частна церемония през 2015 г. Двойката обаче имаше труден брак. Амбър обвини Джони във физическо насилие и също подаде молба за развод през май 2016 г. Двойката най-накрая се разведе през януари 2017 г. По-късно обвинението срещу Деп се оказа погрешно. Джони Деп също заведе дело срещу Хърд и делото все още продължава.

Говореше се, че Джеймс Франко живее в същия апартамент като Джони и Амбър. По това време той също беше видян в асансьор с Хърд. Така че изявлението му е много важно и юридическият екип на Деп прави всичко възможно да докаже неговата невинност.

От друга страна, Амбър се среща и с главния изпълнителен директор на Tesla Илон Мъск. Двойката направи няколко публични изяви и винаги бяха виждани да прекарват романтично време заедно. Илон също подари на Амбър кола Tesla. Съобщава се, че тя все още използва колата, подарена от бившия й приятел.

Амбър беше разпитана за връзката си с Мъск в съдебните процеси. Амбър обаче отрече всички обвинения и твърди, че е добра приятелка с Мъск, нищо повече от това. Това доказва, че Амбър е изневерявала както на Мъск, така и на Деп. Това е причината за намеренията на Илон Мъск да затвори Амбър. Това обаче може да са само слухове и нищо повече, тъй като няма официално изявление по отношение на същото.

На работния фронт Амбър Хърд ще бъде видяна в продължението на филма Аквамен. Филмът е готов да излезе на 16 декември 2022 г. Другият актьорски състав на филма Аквамен и изгубеното кралство включва Джейсън Момоа , Патрик Уилсън , Долф Лундгрен , Яхя Абдул-Матин II , Темуера Морисън , и Никол Кидман във важни роли. Феновете на Деп искаха Амбър да бъде премахната от филма и подадоха няколко петиции онлайн. Въпреки това, Амбър Хърд все още е част от филма и изглежда, че няма да бъде заменена, тъй като основните снимки на филма са почти завършени.

ЕтикетиАмбър Хърд Илон Мъск Джеймс Франко Джейсън Момоа Джони Деп