Илон Мъск иска Амбър Хърд да бъде в затвора и ЗАТВОР, защото ГО НАПУСКА

Въведение

Три месеца преди процеса срещу петдесет милиона долара Амбър Хърд , подадена от бившия й съпруг Джони Деп , издирва се актьорът, който играе главната роля във Фантастични животни Илон Мъск както и други американски власти, които да бъдат въвлечени в случая. Делото за клевета, чието изслушване предстои скоро, е заведено срещу бившата му съпруга, тъй като тя публично го нарече бияч на съпруга. Актьорът Джони Деп искаше да общува с Илон Мъск, така че последният да му даде цялата необходима информация относно връзката му с бившата съпруга на Джони Деп.

Връзката на Илон Мъск и Амбър Хърд

Илон Мъск имаше връзка с актрисата Амбър Хърд, която участва в Аквамен, след като бракът й се провали през 2016 г. Но Джони Деп твърди, че бившата му съпруга е имала връзка с Илон Мъск, преди бракът им да приключи. Въпреки това, тези твърдения бяха отхвърлени от PayPal. Мъск дори се шегува предишното лято за уреждането на нещата с Деп в „битка в ограничени рамки“, когато името му продължи да се появява на процеса за критики в Обединеното кралство.Преди пет години Амбър Хърд направи публично изявление, че ще дари половината от седем милиона долара, които бяха получени от нея по време на развода. Актрисата беше позиционирана като ACLU Посланик за правата на жените и беше публично благодарна за любезното си действие. Първоначално цялата битка започна, когато публикацията на Амбър Хърд за домашното насилие беше повторно публикувана от ALCU през 2018 г.

Кои всички бяха призвани да свидетелстват?

Според ресурсите, Джеймс Франко и Илон Мъск може да бъде призован да свидетелства по делото на Джони Деп срещу бившата му съпруга Амбър Хърд. Както разкри US Weekly, Джеймс Франко, на възраст 43 години и се появи в The Spider-Man, докато Илон Мъск, който е на 50 години и е главен изпълнителен директор на Tesla, беше привикан от съда. Според документите, цялата кореспонденция между мъжете и Хърд, 35, включително твърдения за телесни наранявания или наранявания, претърпени от нея в резултат на предполагаемо поведение от 58-годишния Деп, както и твърдения за физическо насилие или домашно насилие, извършено от която и да е от страните , трябва да се обърне.

Кога е следващото изслушване?

Мъск трябва да се яви в съда на 24 януари 2022 г., докато Джеймс Франко трябва да присъства в съда на 26 януари 2022 г. Техните изявления също са свързани с делото за клевета за 50 милиона долара, заведено от Джони Деп срещу бившата му съпруга Амбър Хърд. Двойката се омъжи през 2015 г. и прекрати брака си през 2017 г. Актрисата се среща с Илон Мъск от 2016 до 2018 г. Джони Деп обвини съпругата си, че има връзка с Джеймс Франко, но тя отрече обвиненията .

Въпреки това Джони Деп загуби първоначалното си дело през 2020 г., след като беше обявен за бияч на съпруга в статия през 2018 г. и това беше доказано в съда. Присъдата на Джони Деп беше отказана през месец март. Сред тази продължаваща битка Амбър Хърд роди първото си дете чрез сурогатно майчинство. Нека видим какви още обрати ще вземе тази продължителна битка.