Идрис Елба, герой на Bloodsport, камея, НАМЕСТЕН ​​в сериала Peacemaker от актьора от Отряда самоубийци Дженифър Холанд

Миротворецът Излезе оригиналният сериал на HBO Max и членовете на актьорския състав са заети с популяризирането на шоуто. В едно такова неизрязано интервю чухме Дженифър Холанд споменаване Идрис Елба | . Тя би искала да върне героя на Bloodsport обратно на екрана. Останете с нас, за да знаете всичко за това, точно тук.

Дженифър Холанд иска Идрис Елба в Миротворец! Знайте всичко за него, само тук!

Всички знаем, че сериалът за супергерои, Peacemaker е само на няколко дни от нас. Процесът на популяризиране на сериала е в разгара си. Наскоро в ексклузивно интервю видяхме Дженифър Холанд да говори за Идрис Елба. Всички знаем, че двете звезди показаха изключително представяне Отрядът на самоубийците филм.

Идрис Елба е известен със своя мощен супергерой от Bloodsport. Не може да се отрече, че феновете биха искали да го видят отново на екрана! Дженифър Холанд, която играе ролята на Емилия Харкорт в сериала Peacemaker, иска повече герои от супергерои да се включат на борда. Тя ни намекна, че има планове за още сезони на сериала Миротворец.

Изглежда, че някои нови камеи ще бъдат добавени към поредицата Peacemaker. След нейното изявление в момента всички очи са приковани към супергероите от Отряда на самоубийците! Изглежда като стария отряд злодеи, има шанс да се събере отново чрез поредицата Peacemaker.

Всичко, което трябва да знаете за Bloodsport, е тук!

Bloodsport се оказва един от много популярните DC комични злодеи. Преди няколко години тази роля беше подкрепена от Идрис Елба във филма „Отряд самоубийци“. Идрис изигра изключителна роля в заковаването на характера на суперзлодея. Отрядът на смъртоносните злодеи даде най-добрия си зъл изстрел, за да направи филма успешен.

Всички бихме искали да видим половината от тези злодеи отново на екрана. Феновете на DC също ще се радват да видят малко екшън зло в поредицата Peacemaker. Наскоро изявлението на Дженифър Холанд, че ще се снима за Bloodsport, повиши очакванията на феновете там. Не е официално обявено, но смятаме, че някои от тези стари суперзлодеи може да се появят отново в предстоящата серия на DC, Peacemaker.

Готови ли сте да станете свидетели на Peacemaker?

Очаква ви блокбъстър супергеройски сериал! Старите супергерои се връщат на сцената, за да спасят света! Серията Peacemaker е само на 1 ден от вас! Сериалът е готов и е планиран да излезе на 13 януари 2022 г. Първите три епизода от поредицата ще излязат наведнъж, изключително само на платформата на HBO Max.

Тази нова серия Peacemaker съдържа много екшън и драма за публиката там. Внимавайте, тъй като супергероите са готови да се борят срещу злите суперзлодеи! Кажете ни в коментарите по-долу, колко сте развълнувани от новата серия Peacemaker! Дотогава, за още такива най-нови актуализации за нови филми и предавания, останете във връзка с нас, точно тук.