I’m Standing On A Million Lives Сезон 3 Дата на пускане и статус на подновяване

Въведение

Всички имаме някакви фантазии, нали? Понякога е малко неудобно, понякога е брилянтно. Обзалагам се, че някои от нас имат фантазии да отведат Isekai’d в различен свят и да започнат отначало. Ами ако това ваше желание се сбъдне и можете да пътувате в друг свят заедно с приятелите си?? Не… няма да ви казвам как да направите това тук. Но ще ви предложа нещо, което може да даде нещо, което да пресъздаде цялото нещо в ума си. Да… анимето, за което ще говорим, е „100-man no Inochi no Ue ni Ore wa Tatteiru“ или „I'm Standing on A Million Lives“, тъй като току-що приключи излъчването на сезон 2, което ни прави любопитни, аз m Стой върху милион животи, сезон 3.

Относно анимето

„I’m Standing on A Million Lives“ е аниме от жанра Isekai Fantasy, което е анимирано от популярната манга на Naoki Yamakawa със същото име. В първия сезон можем да видим, че ученикът Йоцуя Юсуке отвежда Isekai’d заедно със своите съученици Shindou Iu и Hakozaki Kusue в такъв свят, който е пълен с митични зверове. Те срещат някой, наричащ себе си The Game Master, който ги принуждава да изпълнят куестове в рамките на дадено време. За да им помогне в това, той също така предоставя на Shindou и Hakozaki силите на магьосник и войн. Но каква роля получава нашият MC? Не... нищо готино... той става фермер 🙂Очакваната дата на излизане на I’m Standing A Million Lives сезон 3

Сезон 1 се състои от 12 епизода, излъчени от 2ndоктомври до 18тиДекември през 2020 г. и след като придоби голяма популярност за развитието на героя си и интересната сюжетна линия, която държи очите на пламнатите приковани към него, 2ndсезонът започва от 10тиюли, който приключи вчера (25тисептември 2021 г.). FYI, мангата има достатъчно материал, за да покрие още един сезон. Така естествено, ако в ума ви възникне въпросът, когато идва „Стоя на милион животи, сезон 3“.

Ако мислите за бързо пускане на сезон 3, съжалявам да ви кажа, че филмът на Studio Maho или която и да е индустрия не е поел това аниме. Освен че има добър сюжет, той получи не особено впечатляващи оценки и рецензии поради лошото си изграждане на сюжет. Тези, които са гледали и двата сезона, определено могат да кажат, че има някои ясни разлики в анимацията, но вторият сезон така или иначе не отговори на очакванията. Освен всички тези факти и статистики, факторът, който може да накара това аниме да се върне в пистата, е нарастването на продажбите на Blu-Ray DVD. Но освен това мангата не се представи много добре на пазара през последните месеци. Така че... въпреки че няма голям шанс да видим I'm Standing on A Million Lives Сезон 3, но ако продукцията все пак си стъпи на крака, можем да очакваме да я видим не преди 3rdили 4титримесечие на 2023 г.

Очакван сюжет за I’m Standing A Million Lives сезон 3

В последния епизод от предишния сезон стана известна истинската самоличност на Jezby като епископа на дракона. След като Гленда я разпита, тя се съгласява, че е променила спомените на селяните. Тя също уби Айрис и още няколко души. Опитвайки се да избягат, героите се бият срещу нея и чрез жертвата на Юсуке успяват да заловят злодея.

В „I’m Standing On A Million Lives Season 3“, MC и други ще тръгнат към Кралство Голдия, където тяхното задължение ще бъде да управляват пристрастяването към Rainbow Stair. Но преди да направят това, те ще трябва да се справят с паразитите телени червеи.