Huawei Mate X2 практически преглед: скъпо сгъваемо устройство с гениален дизайн

Huawei Mate X2 трябва да направи Huawei доволен, независимо дали най-вероятно ще бъде бизнес провал. Деклариран наскоро, най-новият сгъваем механизъм на китайската организация е забележително специализирано постижение. За разлика от сегашния горен сгъваем, Samsung Galaxy Z Fold 2, новият принос на Huawei се подобрява на хартия. Както и да е, тези няколко зони, в които е по-ужасно, са толкова ужасни, че по принцип стават неспособни да се борят.

Mate X2: Защо телефонът на Huawei ще се колебае

Така че като цяло Mate X2 има много гении. Понастоящем това е идеална възможност да се разпознаят недостатъците, които ще изпълнят шансовете за постижение на телефона, във всеки случай извън вътрешния пазар на Huawei.Mate X2 не е толкова голяма възможност за нашите потребители в Съединените щати, тъй като там не се продават джаджи на Huawei. Припомнете си, че Mate X2 струва само на юг от 3000 долара, с оглед на цената на стикера от 17 999 юана в Китай. Само това е достатъчно, за да убие Mate X2.

Ще бъдете на прав път да твърдите, че 2000 долара, които струва да получите Galaxy Z Fold 2, са твърде скъпи към момента, така че какво има значение за още една фантастика? Като се има предвид всичко, трябва да си припомните, че телефонът също не включва приложения на Google, тъй като санкциите на САЩ ограничават Google и различни организации да работят с Huawei. Вероятно предстоящата HarmonyOS може да поправи това, но ние знаем толкова минимално за заместването на Huawei с Android, че не можем да предвидим какво ще означава това за изживяването на Huawei, докато не бъде изпратено през април.

Като цяло, закупуването на Mate X2 ще ви остави с огромен отвор във финансовия ви баланс и няма гаранция, че дори ще харесате или ще имате възможност да използвате по същество телефона, който сте закупили наскоро.

Освен разходите и продукта, има няколко дефекта в този общо взето небесен план. Както се вижда от активните снимки от Twitter, Huawei по един или друг начин е разбрал как да влоши бръчката, независимо от гаранцията, че е унищожила проблема напълно с необичайно планирано завъртане.

Въпреки че е незначителен в контраст с две основни линии през витрината, Huawei също реши да изключи вътрешна предна камера. Това означава, че голямото разгънато шоу не трябва да губи никакви пиксели от сензора на камерата, но също така ви кара да използвате по-скромния външен екран, в случай че правите селфита.

Huawei Mate X2: Outlook

Конфигурацията на мобилния телефон е итеративна и организациите получават мисли една от друга, за да останат сериозни и да подобрят своите артикули. Това е причината в идеалния случай Mate X2 да се превърне в оформление за бъдещи сгъваеми телефони.

Samsung вероятно няма нужда да се притеснява с каквато и да е мотивация предвид броя на сгъваемите телефони, които предлага. Както и да е, светът все още енергично очаква Apple, Google и различни производители да забият пръста си в сгъваемия свят. Известните Google Pixel Fold и iPhone Flip биха били умни да вземат мотивация от Mate X2, от неговия либерален списък със спецификации и проницателен план. Жалко, че Huawei всъщност няма да има възможност да види предимството от страхотната си работа.