Хю Джакман планира ли да вземе SABBATICAL от филми след Райън Рейнолдс?

Райън Рейнолдс отпуска от филми

Фенове на Райън Рейнолдс очакват лоши новини! Райън Рейнолдс обяви, че ще има „отпуск от филмовото производство“, въпреки че не е ясно колко дълго ще продължи това. Родената във Ванкувър холивудска звезда обяви почивката в Instagram в събота, 16 октомври, и съпругата му Блейк Лайвли незабавно му се подигра, като каза: „Майкъл Кейн го направи първи.“ Забележката на Кейн дойде в отговор на съобщенията, че се оттегля, но оттогава той туитира, че все още е в играта.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Райън Рейнолдс (@vancityreynolds)

Рейнолдс наскоро приключи снимките Одухотворен , в която той си партнира заедно Октавия Спенсър и Уил Ферел . Той коментира: „Ще ми липсва всяка секунда да работя с тази невероятно талантлива група от творци и художници“. „В днешно време добротата е също толкова важна, колкото и блясъка. Имах късмета да работя с хора, които имат и двете.' Той коментира: 'Ще ми липсва всяка секунда да работя с тази невероятно талантлива група от творци и художници.' „В днешно време добротата е също толкова важна, колкото и блясъка. Имах късмета да работя с хора, които имат и двете.” Въпреки че не знаем колко дълго ще го няма от големия екран, с нетърпение очакваме да видим какво ще излезе след това, както и много други по-нелепи шеги между него и Лайвли. Момчета, обожавам ви!

Джакман играе ролята на Върколак в седем Филми за X-Men , както и в мюзикълите Най-великият шоумен и Окаян (за което той получи първата си и единствена номинация за Оскар), Затворници , и Престижа . За домакинството на наградите 'Тони' той получи последователни номинации за 'Еми' (спечелен през 2005 г.). За Момчето от Оз , той спечели своята награда Тони за най-добър главен актьор в мюзикъл през 2004 г. Хю Джакман ще се завърне на Бродуей през декември, за да играе във възраждането на Човекът музика , който ще продължи до 31 юли. Докато Джакман ще си почива от ролите на големия екран, той ще продължи да работи по проекти в бъдеще. Така че няма официално съобщение, свързано с вземането на отпуск от филми на Хю Джакман.