Honor 50 Dons Уникален дизайн за своя набор от задни камери – вижте снимките

Нов дизайн с два кръгли калъфа е видян в официална тийзър снимка на серията Honor50.

Серията Honor 50 беше пусната по-късно този месец, разкриха Honor, а миналата седмица разгледахме набързо тийзъра. Сега Honor изглежда погледна по-дълбоко и трети страни ни показаха безумен дизайн на камерата на предстоящите телефони.

Задната част на телефона се показва в изображение в акаунта на Honor Weibo, допълнено с гладък сребрист оттенък. Но погледнете малко по-отблизо и ще забележите две кръгли кутии за камери, едната с вид на огромен сензор за камера, а другата с три по-малки камери и светкавица. За по-отблизо, щракнете върху изображението по-долу.Honor потвърди официалното представяне на Honor 50 на събитие в Шанхай в Китай на 16 юни. Може би сте очаквали Honor 40, защото Honor V40 беше най-новата версия (поне в Китай). Традиционно V-моделите имат същия брой като обикновените флагмани, така че бихме очаквали Honor 40, V50 и серията 50.

Ценовият етикет за Honor 50 все още няма подробности. Също така е относително непроучено, тъй като Huawei беше продаден в края на миналата година, за да освободи Huawei от ембаргото в Съединените щати, което пречи на Huawei да търгува с няколко американски бизнеса, включително Google.

Какво мислите за дизайна на Honor 50? Уведомете ни или публикувайте коментар чрез горната анкета, ако искате да обясните.

ЕтикетиКамера ЧЕСТ НОВ ИЗГЛЕД подобряване на