Холивуд все още е в ШОК заради ВНЕЗАПНАТА СМЪРТ на Боб Сагет

Боб Сагет беше популярен стендъп комик и наскоро направи подкаст, в който се шегуваше за covid и споделяше неща от живота си. Но той е намерен мъртъв в хотела, в който е отседнал и след аутопсията на покойния актьор. От полицията казаха, че няма лоши действия, няма предозиране на наркотици или каквито и да било незаконни вещества. Това може да е консумирано от покойния комик.

Докато интернет също е шокиран и тъжен, че един от най-добрите комици от всички вече не е с тях и всички близки до него отдадоха почитта си на Комика.Докато някои смятат, че смъртта му е много мистериозна и че никой не може да разбере каква е истинската причина за смъртта му, тя идва като мистерия. Докато мнозина споделяха, че Боб Сагет е бил много здрав човек и е бил изпълнен с живот и винаги е обичал да говори за нещата, които са от значение за него, неговите приятели и други хора в живота му.

Неговите фенове са съкрушени от смъртта му и споделят най-голямата му изява от всички социални медии и плащат последните си ритуали по пътя си.

Всички са много шокирани от смъртта му и от това, че вече го няма, а феновете и самият Холивуд все още не могат да повярват, че това е истина.