Хлое Кардашиян ОТВРЪЗНА, тъй като Тристан Томпсън признава, че има СЕКСУАЛНА ВРЪЗКА с Марали Никълс

Холе Кардашиян е отвратен от Тристан Томпсън както е обвинен от Марали Николс . Докато Тристан обяснява, че се е срещнал с Николс между декември 2020 г. и декември 2021 г. Единственият начин да има детето е, ако я срещне през март 2021 г.

Марали Никълс съди Тристан заради причините за таксите за бременност и издръжката на детето, която трябва да даде за детето си. Докато Тристан Томпсън призна, че има сексуална връзка с Марали Никълс и той каза, че се среща с него само за секс и нищо, докато не се срещат и нещо друго.

Томпсън каза също, че единственият път, когато са правили секс, е когато е бил неговият рожден ден и това е било на 30 март 2021 г. и на следващия ден. Той също така каза, че Докато Николс твърди, че са правили секс от месеци, но Томпсън преоборудва това и каза, че единственото, което са правили секс, е било през нощта на рождения му ден и следващия ден.

Докато той също така каза, че е създал таен потребителски акаунт в Snapchat, където ще изпрати съобщение до Никълс и ще обсъди къде ще се срещнат и ще правят секс. Това е така, защото Snapchat има тази функция, която ще накара всяко изображение и текст да изчезнат. След 24 часа изтрийте съобщението и изображенията, освен ако някой реши да ги запази.

Докато Николс е представил доказателства в съда, които включват чатове и други неща, той също така Николс никога не е правил моментна снимка на разговори, защото Snapchat също ще забележи, когато някой направи екранна снимка на вашия разговор със снимки.

Идвайки при Кол Кардашиян, тя каза, че вярва, че Тристан ще се промени. Но изглежда, че няма да се промени. Тя каза, че е много разочарована от него, защото той вече има две деца, а сега има 3-то дете.

Докато Холе Кардашиян и Тристан се свързаха публично през март 2021 г., докато двойката се раздели през 2019 г. заради проблемите си. Но романсът им отново се разпалва и те решават да бъдат заедно.

Докато Тристан Томпсън е човек, който е известен със скандалите си за измама. това не е първият път, когато прави нещо подобно, беше причината Холе Кардашиян да се раздели с него и да реши да му даде още един шанс и той се промени. Но когато Холе Кардашиян му отдаде още една почит, когато влязоха в връзка през март, но изглежда, че Тристан е бил зает и никога не се е променил само.„В момента почти не съм в собственото си тяло. Моля, не четете нищо. Също така моля, не ме разкъсвайте, защото сте предположили нещо - продължи тя.

Това е нещо, за което Холе Кардашиян направи коментар и помоли всички хора и всички да помислят и да отделят малко, преди да кажат нещо. Освен това тя е преживяла много неща в живота си.