Хилари Дъф пресъздава танца „With Love“ в Tiktok, след като изпълнението от 2007 г. стана вирусно

Въведение

актриса Хилари Дъф показва някои от нейните танцови позиции от старо нейно шоу. След изпълнението си преди повече от десетилетие, актрисата Хилари Дъф отново стана вирусна наскоро в платформата за социални медии TikTok. Тази актриса, на възраст 34 години, участва в шегата, като отново създаде своите танцови позиции от появата си в The Tonight Show с Джей Лено през 2007 г.

Тя публикува запис, в който се представя, като прави танцови движения с песента „With Love“, която свири на заден план, рамо до рамо заедно с оригиналния запис в понеделник.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Хилари Дъф (@hilaryduff)Какво казват другите?

„Смазан“, коментира Матю Кома, съпруг на Хилари Дъф, от друга страна, Ашли Тисдейл, възпитаник на Disney Channel, го подкрепи с всички сили, казвайки „YESSSSSS“. Джена Деуан добави „Невероятно.“ Фен коментира: „ЧАКВАХ ТОЗИ“. Друг фен нарече публикацията й „емблематична“. „Толкова съм щастлив, че признахте това. Знаех си, че и вие ще намерите хумор в него! Кълна се, че те обичаме.” коментира трети фен. TikTok също добави коментар, казващ „Тя дойде да ни покаже как се прави“.

Преди няколко месеца фенове като нас бяха върнати към дните на Лизи Макгуайър, дните на звездата, след като Софи Търнър и Джо Джонас направиха преобразяване като Изабела Париджи и Паоло Валисари от филма на Лизи Макгуайър в този Хелоуин. Хилари Дъф изигра ролята на главната героиня Лизи заедно с нейното алтер его, поп звездата Изабела.

Софи Търнър и Джо Джонас публикуваха снимката, на която са облечени в своя грим, в Instagram и си спечелиха коментара на одобрение от Хилари Дъф. Дъф направи своя коментар „КРИЩЯ 😭😭😭“ на публикацията, направена от Търнър.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от S O P H I E T U R N E R (@sophiet)

Няколко думи за актрисата

Хилари Дъф направи своя дебют в шоуто на име Lizzie McGuire за два последователни сезона от 01 до 04 в мрежата на Disney. От друга страна, тя трябваше да повтори ролята си в сериала, който беше възроден от Disney+, но шоуто беше отменено само след 2 епизода поради някои творчески препятствия. Но след това Хилари Дъф се опита да накара сериала да се премести на друга цифрова платформа Hulu, така че новото студио да може да очертае много зрялата форма на сега 30-годишната Лизи. Но миналия декември тя спомена, че възраждането на сериала вече не се случва.

Тя описа събитието в интервю за Good Morning America през март, че със сигурност е било голямо разочарование. Тя ще бъде благодарна до края на живота си за тези два епизода, които са заснели преди това. Това бяха наистина специални 2 седмици от живота й.

Оттогава Дъф е част от екипа, в който изпълнява главната роля в сериала „Как срещнах баща ти“, продължение на „Как се запознах с майка ти“. 2022 г. на Hulu.