High Rise Invasion сезон 2 е подновен за завръщане на Netflix?

High Rise Invasion е o първоначално японска манга серия, написана от Цуина Миура и илюстрирана от Такахиро Оба. Аниме адаптацията на Netflix е психологически хорър и сериал за оцеляване. Следва Юри Хонджо, ученик в гимназията, който внезапно се озовава в капан в свят, за който не знае нищо. Това е почти като книга с разкази с високи зловещи небостъргачи, свързани помежду си с мостове. Тогава тя разбира, че е преследвана от мистериозни фигури, носещи маски. Тя намира и други тийнейджъри в същата ситуация, но не е ясно дали са добри или зли. Феновете са нетърпеливи да научат за датата на излизане на сезон 2 High Rise Invasion.

Мангата е лицензирана в Северна Америка от Seven Seas Entertainment и може да се предава поточно в Netflix.

Въпреки че първоначално имаше известни опасения сред зрителите, когато първият сезон стартира на 25 февруари 2021 г., той бързо изчезна, когато хората го гледаха и го харесаха! Имаше 12 епизода от по 25 минути. Един момент, който трябва да се вземе предвид е, че Висока инвазия понякога може да бъде доста кърваво и почти страшно, така че се препоръчва дискретност на зрителя. Ако сте дете под 12-годишна възраст, се препоръчва да го гледате под наблюдението на възрастен през цялото време.КАКВО ТОЧНО ОЗНАЧАВА „МАНГА“?

Манга е стил на комикси или графични романи, произхождащи от Япония. Те обикновено са насочени към млади възрастни, но могат да се четат и от деца. Терминът манга се използва в Япония за обозначаване както на комикси, така и на анимационни филми.

АКТУАЛИЗИРАНЕ ЗА СЕЗОН 2 ВИСОКА СТАНЦИЯ

Единствената актуализация, която имаме, за съжаление, е, че към момента няма актуализации. Продуцентите на шоуто, Zero-G, както и Netflix, все още не са обявили нищо относно High Rise Invasion сезон 2 . Но шоуто далеч не е приключило. Оригиналната поредица Manga е завършена и има достатъчно материал онлайн за още няколко сезона на оригиналната net анимация (ONA).

Феновете с нетърпение очакват съобщението за подновяването. От сега се очаква през 2022 г.

Ако следва модела на сезон 1, ще има 12 епизода с продължителност 25 минути.

Забавянето може да се дължи на опасения за зрителите, но ако продуцентите са успокоени, определено можем да очакваме да имаме High Rise Invasion Season 2.

Само времето обаче ще покаже със сигурност.

ДА СЕ СРЕЩЕМ С ВИСОКО ИЗПОЛЗВАНЕ НА НАХЛЮБВАНЕ И ГЛАСОВЕТЕ ЗАД ТЯХ

Юри Хонджо (Хонджо Юри, Хонджо Юри, Заглавие: Tenma ) – Озвучено от Харука Шираиши (японски) и Сузи Йеунг (на английски)

Маюко Нисе (Маюко Футасе, Нисе Маюко ) – Озвучено от Шики Аоки (японски) и Джени Куан (на английски)

Куон Шиндзаки (Ниизаки Кюен, Шиндзаки Куон ) – Озвучено от Акира Секине (японски) и Стефани Шех (английски)

Рика Хонджо (Рика Хонджо, Хонджо Рика, Заглавие: Апостолът ) – Озвучено от Джуня Еноки (японски) и Зено Робинсън (на английски)

Снайперска маска (Снайперска маска, Сунайпа Камен, Заглавие: Съдията ) – Озвучено от Юичиро Умехара (японски) и Джона Скот (на английски)

Мамору Айкава (Мамору Айкава, Айкава Мамору ) – Озвучено от Джун Фукуяма (японски) и Джони Йонг Бош (на английски)

Яйой Кусакабе (Яйой Кусакабе, Кусакабе Яйой ) – Озвучено от Йоко Хикаса (японски) и Кристина Ви (на английски)

Казума Аохара (Казума Аохара, Аохара Казума ) – Озвучено от Коджи Юса (японски) и Тод Хаберкорн (на английски)

Да се ​​надяваме, че скоро ще получим вълнуващи новини относно High Rise Invasion Season 2!