Хенри Кавил и Райън Рейнолдс в ГОЛЯМА ВРАДА след КОНТРОВЕР ЗА КАСТВАНЕ НА Джеймс Бонд

Най-ефективно са минали няколко месеца, защото стартирането на последния Даниел Крейг филм за Джеймс Бонд, Няма време за умиране , обаче надпреварата да станете следващия 007 бушува. За продължително време, Том Харди беше на върха на коефициентите на Бонд, но нещата може също да се разпространят в следващите седмици, след като Рейнолдс коментира, че търси ролята.

Закриващият филм на Даниел Крейг в ролята на Джеймс Бонд, „Няма време за умиране“, се превърна в блокбъстър. Докато фанатиците се люлееха с помощта на лебедовата писта на Крейг, всички те започнаха да мислят кой може да бъде избран с помощта на създателите, за да изиграят следващия Джеймс Бонд. Сред всичко това, Райън Рейнолдс седна, за да даде интервю за The Times и изрази скритото си предпочитание да играе следващия Джеймс Бонд. Той изрази тъгата си от истината, че създателите са мислили за различни актьори като Хенри Кавил , Том Харди да изиграе тази роля. Въпреки това той каза, че в случай, че са се стремели да променят характера на Джеймс Бонд, те могат да вземат предвид канадския Джеймс Бонд, който отпива джин и тоник, за разлика от мартини.

Тъй като някои медии посочиха, че има голяма вражда между двама актьори, но някои източници от Хенри Кавил казаха, че той е доста запознат с подходите на актьорите и начина им да говорят тайно намеренията си на създателите . Кавил е сигурен, че славата на „Дедпул“ е тежка, приблизително залагаща на Бонд и обяснението му в социалните медии е само начин вече да не допуска действителните му намерения публично. Хенри Кавил не е коментирал нито един от слуховете и нито е споделил мнението си за изявлението на Райън Рейнолдс!