Хенри Кавил и Аня Чалотра ЗА СЛУХОВЕ ЗА СЪЗНАНИЯ идват от комплекта за сезон 2 на The Witcher, времева линия на връзката и още

Аня Чалхотра наскоро беше избран за холивудски изключителен първокласен сериал. Актрисата беше ново попълнение в блокбъстър сериала Netflix, а именно Вещерът сезон 2. Тя работи заедно с Хенри Кавил и изглежда много се наслаждава на работата си. Междувременно, на фона на всичко това, чухме и за последните слухове, които твърдят, че Хенри Кавил се среща с Аня Чалхотра. Останете с нас, за да знаете всичко за това, точно тук.

Всичко, което трябва да знаете за Аня Чалхотра, е тук долу! Наистина ли се среща с Хенри Кавил?

Аня Чалотра наскоро влезе в холивудската индустрия. Тя произхожда от Индия, но първоначално е израснала в Обединеното кралство. Още в детството си тя много се занимаваше с актьорско майсторство и пеене. И само преди няколко дни чухме, че е била избрана за сезон 2 на The Witcher. Аня е наистина развълнувана да се включи във втория сезон на сериала на Netflix, The Witcher.Някои от нейните забележителни предишни произведения включват The ABC Murders и Wanderlust. Но към момента тя всъщност не се среща с Хенри Кавил! Нашият известен герой от Супермен в момента се среща Натали Вискузо . Към момента всичко може да се случи, в края на краищата всички знаем за предишните дати и историята на отношенията на Хенри Кавил. Той много обича младите тийнейджърки!

Привързаността и любовта на Аня към Хенри Кавил!

В момента Аня е част от известния сериал на Netflix, The Witcher. Тя определено ще участва във втория сезон на сериала. Виждали сме я в някои от филмите на Боливуд преди. Затова би било наистина вълнуващо за нас да научим повече за актрисата чрез нейния първи голям холивудски сериал на Netflix. Тя е наистина развълнувана да работи заедно с Хенри Кавил. В ексклузивно интервю тя говори за предстоящия си сериал на Netflix, The Witcher Season 2. Първо, тя всъщност не знаеше за целия фон и история зад сериала. Но все пак актрисата успя да даде необикновено прослушване за ролята си и най-после дори взе герой в нея.

Точно като нас, тя също познава Хенри Кавил за неговия образ на Супермен! И когато се говори за Супермен, тогава не можете да отречете, че не сте влюбени в него! Той е известен не само с външния си вид, но и световно известен с невероятното си актьорско пътешествие. Аня определено също е влюбена в Хенри Кавил. Тя призна това косвено в едно от последните си ексклузивни интервюта. Тя се възхищава на Хенри Кавил за неговата красота и актьорска кариера. Тя с нетърпение очаква да работи с Хенри Кавил.

Засега всъщност не изглежда, че Хенри се среща с Аня. Но кой знае, че намират любов чрез шоуто си. Все още не сме потвърдени за тяхната любов и драма извън екрана. Но ние сме сигурни, че ще видим тяхната екранна химия, когато сезон 2 на The Witcher се излъчи официално през гигантската платформа за стрийминг Netflix. За повече такива актуализации относно най-новите и ексклузивни клюки и истории на холивудски звезди, останете във връзка с нас, точно тук.