Хейли Болдуин МРАЗИ Селена Гомес и РЕВНУВА, че Джъстин Бийбър все още се грижи за нея

Хейли Болдуин Никога не е приемала директно, че мрази Селена Гомес и ревнува, че съпругът й все още се грижи за нея. Хейли Болдуин и Джъстин Бийбър са женени един за друг и фактът, че Джъстин реши да предложи брак на Хейли Болдуин Не много отдавна, след като скъса със Селена. Въпреки че са били щастливо женени и Хейли Болдуин наистина обича Джъстин Бийбър такъв, какъвто е. Но фактът, че тя също знае колко много се е грижа за Джъстин Бийбър Селена Гомез . За да прикрие, че тя се опитва да прави опити просто да изглежда като Селена Гомес.

Ако можете да откриете, че Хейли Болдуин прави неща като копиране на стиловете на Селена Гомес и се опитва да не изглежда очевидно, но всъщност тя е била обсебена от Селена Гомес, която се опитва да копира нейния външен вид и стил. Ако трябва да покажем нещо подобно, това изображение ще свърши работа. Но в миналото около 2011 г., когато Селена Гомес и Джъстин Бийбър бяха заедно, Хейли Болдуин беше един от хората, които гарантираха екип #Jelena и това може да се види в целия интернет, когато тя се обърна по този начин през 2011 г. И в това тя беше много отворен да ги приеме и двамата и как те са перфектната двойка и това е двойка-мечта. Но след връзката си с Джъстин Бийбър, тя започна да пуска публикации и думи, които биха могли да разкажат психичното й състояние, както и фактите, причинени от нейната мания по Селена Гомес.Разбойникът не иска да разкрие поверителната си информация, така че ревнивият не го казва нагло, а действията му измислят представите му. Фактът, че се омъжи за Джъстин Бийбър и все още не е била на това ниво, на което Селена Гомес беше с Джъстин Бийбър и да не забравяме, че тя е донякъде популярна, но винаги я сравняват със Селена Гомес и това е нещо, което винаги ще бъде там. Нейният Instagram или страниците, които е създала, не са толкова популярни, но да, тя има своя фен база, която я обича и я подкрепя такава, каквато е. А Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин са забелязвани в много случаи да бродят и да посещават партита и има много сладки видеоклипове за това.

Тя е човек, с когото феновете на Джъстин и Селена не са се отнасяли добре, защото всички я мислят като заместител на Селена Гомес. Хейли просто иска хората да се отнасят към нея и да й дадат любовта, която имат към двама от тях (Джъстин и Селена) или поне да спрат да бъдат злобни с нея в социалните медии. След като премина през това, Хейли призна, че това я засяга, но фактът, че тя също е човек и някой, който ги обожава, но сега нещата са се променили.