Хейли Болдуин и Джъстин Бийбър БРЕМЕННИ и ОЧАКВАТ БЕБЕ, обяснени слухове

Джъстин Бийбър и Хейли Болдуин които се срещнаха за първи път през 2009 г., вече са женени повече от три години. Двамата изглеждат доста влюбени и връзката им става по-силна всеки ден сред феновете на Йелена, които ги критикуват непрекъснато. От време на време хейтърите им успяват да предизвикат фалшиви слухове за техния развод или проблемен брак, но дуото продължава да ги отрича с вечната си любов един към друг. Този път обаче спекулациите се събират около бременността на модела и силната двойка, която очаква бебе скоро. Вярно ли е? Разровете се, за да научите повече за слуховете и всичко, което знаем.

Но как изведнъж избухнаха слуховете за бременността? Двамата винаги са говорили как двойката иска да се установи и да има деца на млада възраст, което е причината Хейли да се омъжи на 21 години. Някъде назад през април певицата дори се шегува с публикация на Хейли, че беше сбъркана, че е бременна. Певицата скоро се извини за действията си. В случай на срещната гала, певецът беше видян да позира пред камерите с ръка върху корема на Хейли, което доведе до спекулациите, че моделът е бременна. Двамата също така заявиха, че не отричат ​​напълно идеята да опитат бебе, което добави още искра към слуха. Но скоро певицата изчисти слуховете и заяви, че това е просто поза.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джъстин Бийбър (@justinbieber)

Джъстин дори беше видян да публикува снимка на новото куче, което те приветстваха, и го надписа като мама и татко. Феновете скоро след това започнаха да коментират бременността, която след това беше отхвърлена от Хейли в коментар, в който се посочва, че надписът трябва да бъде променен на кучешка майка и татко, преди хората да започнат да подозират нещо друго от това.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джъстин Бийбър (@justinbieber)

Въпреки че двойката е наясно с тази тема, за да пробва бебе, потвърждението, че моделът е бременна, все още е направено и се надяваме скоро да получим такова. Но дотогава нищо не може да бъде твърдо заявено и трябва да изчакате допълнителни актуализации.