Hawkeye Episode 6 Дата на издаване; Можем ли най-накрая да видим KINGPIN в действие?

Въведение

Елена Белова (повтаряна от Флорънс Пю ) трябва да направи реванш срещу Клинт Бартън (повторно от Джеръми Ренър ) в чисто новата игра на Hawkeye Епизод 6. Последният епизод от този сезон на Hawkeye е планиран да излезе тази седмица. Епизодът ще види завръщането на Елена Белова, която също е сестра на Наташа Романов (изиграна от Скарлет Йохансон ) известен още като Черна вдовица. Сега Елена за първи път се появи в соловия филм на Наташа и отново се върна в 4тиепизод на сериала на MCU Hawkeye и се сблъска с Клинт Бартън от Renner, Кейт Бишоп, изигран от Хейли Стайнфелд , и Мая Лопес изиграна от Алаква Кокс . Белова се сблъска с Кейт Бишоп в Епизод 5, в което се посочва фактът, че иска да премахне съществуването на Клинт Бартън, тъй като все още смята, че Бартън е отговорен за смъртта на любимата й сестра Наташа.

Сега... като говорим за Флорънс Пю, видяхме издигането й в света на Холивуд в рамките на няколко години. Тя се появи в някои забележителни филми, като Крал извън закона на Netflix с известния актьор Крис Пайн , кеч филмът Борба с моето семейство, лудият филм на ужасите на Ари Астър, Еньовден , а за тази година тя се появи в Черна вдовица . Флорънс Пю също ще се появи Не се тревожи скъпа (режисиран от Оливия Уайлд ) и освен всичко това, тя ще участва във филма Опенхаймер (режисиран от Кристофър Нолан ).Какво ще видим в епизод 6?

За да направи феновете по-развълнувани от Епизод 6 Hawkeye, Marvel пуснаха нов тийзър (повече като Featurette), който се фокусира върху завръщането на Елена Белова. И така, какво има в това видео? Тук Флорънс Пю разказва за изненадващото си завръщане като Елена Белова в сериала на Marvel Hawkeye. Тя казва, че не е очаквала, че ще се изправи срещу Клинт Бартън на Джеръми Ренър (въпреки че това нещо беше дразнено в края на пост-кредита на Черната вдовица). Тя споменава, че е била взета от Скарлет Йохансон в кинематографичната вселена на Marvel в Черната вдовица.

Скарлет Йохансон не беше в добри отношения с Marvel Studios, тъй като пуснаха нейния филм Черна вдовица както в онлайн платформи, така и в Theaters, което наруши споразумението й със студиото. Това шоу се счита за най-лошото начало от всяко друго шоу, представено от Disney+ и Marvel, досега. Той се появи след Локи и събра около 40 процента зрители. Една от многото причини, поради които това се случи, може би е поради включването на повече герои, отколкото шоуто изисква. Това също се състои от включването на много завръщащи се фигури като Елена Белова и, от друга страна, Kingpin (повтаряно от Винсент Д'Онофрио ) също е включен, тъй като той си пробива път в MCU след първата си поява в популярното шоу на Netflix Daredevil. Сега, ако започнем да мислим за добавянето на Елена, ще видим, че нейният герой е бил много полезен за сериала и появата й е добре дошла. Можем само да се надяваме, че включването й в кинематографичната вселена на Marvel ще ни представи по-добра версия на Черната вдовица.