Хари Стайлс играе Братът на този злодей от Marvel във Вечните

Въпреки че Eternals все още не е пуснат по кината по целия свят, премиерата в Лос Анджелис разкри няколко тайни, които Marvel преди са криели. Премиерата не само представи нов отбор от супергерои на MCU, но и разкри самоличността на нов член на актьорския състав. Хари Стайлс от Watermelon Sugar е член на кинематографичната вселена на Marvel.

След световната премиера на Eternals в понеделник, голям актьор беше назначен в MCU в интригуваща роля, както се съобщава в социалните медии.

Бившият член на One Direction преследва актьорска кариера и се носят слухове, че той ще играе Ерос във Вечните. Хари Стайлс може да бъде избран за Ерос, брат на Танос, в предстоящия филм на Marvel Вечни.Разкритието на кастинга в сцената след кредитите на Marvel’s Eternals беше публикувано онлайн само часове след световната премиера. Eternals, най-новият филм от Фаза 4 на кинематографичната вселена на Marvel, ще излезе по кината след малко повече от две седмици. В него участват Джема Чан, Ричард Мадън, Анджелина Джоли, Салма Хайек, Дон Лий, Лорън Ридлоф, Кумейл Нанджиани, Брайън Тайри Хенри, Лиа МакХю, Бари Киохан и Кит Харингтън, а режисьор е наскоро носителката на Оскар Клое Джао.

В комиксите Ерос, понякога известен като Starfox, обикновено се изобразява като полярна антитеза на неговия жаден за власт брат Танос. Той споделя някои от талантите на Вечните и е служил както в този отбор, така и в Отмъстителите. Ще бъде очарователно да гледате как MCU включва Ерос в бъдещи филми, особено сега, когато Танос е победен.

Както е обичайно за филмите на Marvel, сцените след кредитите дразнят само какво предстои, така че не очаквайте да видите много от Starfox на Стайлс във Вечните.