Хари Стайлс е Ариел от Малката русалка в тези възстановени снимки, които стават вирусни в Twitter

Снимки, които показват интензивно мастилата британска поп звезда, представяща се в сутиен с раковина, рибена опашка и дълга ослепително червена коса, са възстановени за текущата седмица в мрежата. Твърди се, че снимките са от промоционална фотосесия в събота вечер на живо през 2019 г., която рядко се използва. Днес се свързваме със SNL за потвърждение по този въпрос и ще опресним тази публикация, в случай че получим отговор.

На снимките Златният художник, 27, изглежда като полубогово изображение на сладката русалка, която копнее да бъде човек. Той се представя безгрижно, докато държи чаша шампанско и цигара.

Поп звездата Хари Стайлс се забърква с бисексуалността и като цяло дамски дизайн от доста дълго време, а някои от тях наскоро се появиха отново от улесняващия концерт на артиста Watermelon Sugar през 2019 г. в Saturday Night Live, наистина напомниха на феновете, че той не се страхува да играе със сексуална екзекуция . В кадрите от стандартните снимки на SNL Стайлс е облечен като принцесата на Дисни Ариел от Малката русалка. Снимките се превърнаха в уеб сензация в Twitter, тъй като отделните хора бяха абсурдно разделени. Докато няколко групи похвалиха дизайнерското решение на Styles, други се втурнаха да споделят и раздразнението си.

В комплект с опашка на русалка, сутиен с раковина и червена коса, Стайлс изпива чаша шампанско на очарователните снимки. Неочаквано Стайлс беше лидер в ролята на принц Ерик в предстоящата изненадващо реалистична вариация на Малката русалка, но отхвърли работата.

Мъжете са толкова подкопани от Хари Стайлс, че се отчайват, когато той носи тоалет, това е забавно, туитира един фен. Обичам думата „възникна отново“ тук, сякаш това е рисковано срам, а не просто той, облечен като риба, шегува се друг.

По време на снимките и срещата си за корицата на Vogue през 2020 г., Стайлс изясни, че оформянето е било лесно за него преди доста време. Никога не можеш да бъдеш украсен. Няма нищо подобно. Индивиди, към които се обърнах нагоре в музиката Принс и Дейвид Бауи, Елвис, Фреди Меркюри и Елтън Джон, те са такива артисти. Като дете беше наистина страхотно. В момента ще облека нещо, което изглежда наистина ефектно и не се чувствам луд, като го нося. Мисля, че в случай, че получите нещо, в което се чувствате удивително, то прилича на облекло на герой.

Дрехите са там, за да се забъркваш и да изследваш различни пътища относно и да си играеш, продължи Стайлс. Наистина енергизиращо, че тези линии се разпадат само до безкрай. В момента, когато премахнете „Има дрехи за мъже и има дрехи за дами“, когато елиминирате всички пречки, очевидно отваряте полето, в което можете да играете. От време на време ще ходя по магазините и просто се оглеждам в дамските дрехи, вярвайки, че са поразителни. Това прилича на всичко, когато поставяте пречки в собствения си живот, вие просто се ограничавате. Има толкова много еуфория в играта с дрехи. Никога не съм се замислял истински какво означава, че просто се превръща в това всеобхватно парче от правенето на нещо.

ЕтикетиДейвид Боуй Хари Стайлс Vogue