Гуен Стефани се тревожи за приближаването на Блейк Шелтън и Ариана Гранде в The Voice

Моментите на Ариана Гранде и Блейк Шелтън в The voice

Гласът зрителите бяха изненадани, когато видяха треньори Ариана Гранде и Блейк Шелтън насладете се на нежен момент в ефир. Този сезон двамата певици водят весела битка. Блейк с нетърпение очакваше да се изправи срещу Ариана дори преди началото на сезон 21. Блейк нямаше търпение да се изправи срещу някой свеж след битка Джон Легенд и Ник Джонас , когото Ариана беше заменила. Ник подкрепя победата на Ариана, докато кънтри певицата отбеляза, че е било лесно да се спечели срещу него в предишните сезони.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Ариана Гранде (@arianagrande)

Ариана дори сподели обмен на текстови съобщения с Блейк, в който тя се пошегува, че заема неговото място. В публикация в Instagram певицата на „позиции“ препрати на Блейк статия, в която се твърди, че The Voice иска да замени Блейк с по-млади треньори като Ариана. Блейк реагира, като й благодари игриво, че му го е изпратила. Ариана дори заяви, че „обича“ неговия отговор. Въпреки че треньорите, особено Джон и Кели Кларксън , засилват съперничеството си, изглежда всички те се грижат един за друг. Феновете няма да се притесняват, че Ариана ще заеме мястото на Блейк, защото двамата работят толкова добре заедно.

@nbcthevoice @arianagrande търпи студа в името на модата. ✨ #Гласът ♬ оригинален звук – The Voice на NBC

Блейк се погрижи да провери дали Ариана е студена на снимачната площадка в TikTok, публикуван на страницата на The Voice във Facebook. — Сигурно замръзваш! — отбеляза Блейк. „Дори аз се чувствам малко студено.“ След това той попита дали Ариана е включила нагревателя на седалките си, което накара певицата с „благодаря ти, следващата“ да се загрижи за облеклото си. Блейк се засмя, когато Ариана добави: „Ами ако моите мъниста се разтопят?“ Той каза: „Дано не стане толкова горещо“. Това взаимодействие между треньорите беше хит сред публиката. Един читател каза: „Дядо Гранде да нарича внучката си „хлапе“ е най-хубавото нещо, което някога съм виждал“ (чрез Good Housekeeping). „Блейк всъщност е супер прекрасно страхопочитание“, каза един човек, докато друг заяви, че не са видели, че Блейк казва „хлапе“ да идва.

Гуен Стефани искаше да се върне в „The Voice“, но беше отхвърлена

Гуен Стефани се страхува, според източник, че няма да може да се върне в The Voice сега, когато Гранде ще бъде един от съдиите. Все пак певицата е доста харесвана от почитателите си. Според вътрешния човек нещата също са напрегнати между Шелтън и продуцентите на телевизионната риалити програма, защото той скоро ще бъде в шоуто преди съпруга на Стефани.” С Блейк Шелтън в шоуто в момента е малко сложно, тъй като продуцентите със сигурност не го правят. искаха да го раздразнят, но вярваха, че Ариана е най-добрият кандидат да последва Ник в този момент. И Блейк уверява Гуен, че ще се върне един ден. „Всичко, което трябва да направи сега, е да изчака“, твърди човекът.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Блейк Шелтън (@blakeshelton)

Стефани, от друга страна, едва ли ще бъде недоволна от избора на продуцентите на Гранде за един от техните треньори. Все пак именно тя взе решението да напусне The Voice заради други задължения. Също така е малко вероятно The Voice да откаже изпълнителя. Все пак някои от бившите им треньори се завърнаха в шоуто след дълго отсъствие.